Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Meeri Koutaniemis beautyfavoritter

Den finske fotografen og journalisten Meeri Koutaniemi er kjent for å stå opp for alles rett til å uttrykke sin egen stemme – og for sin personlige og uttrykksfulle stil. Her forteller hun om sine favorittprodukter som alltid er med i sminkepungen.

Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate Serum

– Dette hudstyrkende serumet bygger opp hudens naturlige forsvar, mikrobiomet. Serumet føles lett på huden og absorberes umiddelbart. Det har også en lysnende effekt og gjør huden fastere.

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF50+ Fair

– Jeg har endelig funnet min favorittfoundation! Den har en konsistens som er lett å jobbe med og som blir veldig fin på huden. Den er tynn og gir et naturlig resultat, samtidig som den er dekkende. Denne kommer jeg aldri til å slutte å bruke.

Urban Decay All Nighter Setting Spray

– Dette er en pålitelig setting spray som fikserer sminken min så den holder fra morgen til kveld, eller fra fordrinken til etterfesten. Jeg liker at den føles frisk på huden og at den så tydelig forlenger holdbarheten til sminken.

Biotherm Blue Therapy Uplift Day Cream

– En perfekt dagkrem som trekker inn i huden uten problemer. Den gir massevis av fuktighet og gjør huden myk og fastere.

Lancôme L’Absolu Rouge Intimatte 282 Very French

– En fuktighetsgivende leppestift som føles deilig og lett på leppene og gir en veldig fint og matt finish. Et lag gir et avslappet utseende, mens to lag skaper en mer intens effekt som fanger alles blikk.

IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Blush #7

– En perfekt børste for å fiksere foundation, contouring og blush. Jeg legger også highlighter på kinnbenet med denne børsten som en siste finish på min makeuplook.

Les mer:

Alexandra Joners beautyfavoritter
Cassandra Klatzkows beautyfavoritter

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331