Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Din beste solbeskyttelse for ansiktet

Sommerens viktigste beatyprodukt er skikkelig god solbeskyttelse. Her er favorittene for ansiktet som KICKS’ medlemmer hyller i solskinnet. Les omtalene her!

Utjevnende vitaminer

Filorgas populære solbeskyttelse gir huden en matt finish samtidig som den beskytter mot alle de negative effektene til for mye sol. Kremen inneholder kraftfulle antioksidanter og vitamin PP som gir en jevnere hudtone.

“Dette er uten tvil den beste solkremen som finnes! Den lukter godt, lett
å påføre, man blir ikke seig eller hvit i ansiktet. Den gjør også huden bedre. Jeg får glattere og jevnere hud av den og tørrhet og kviser blir borte. Magisk!” - Caroline

Matt finish

Clarins har solkremer med høy solfaktor for alle hudtyper. Denne lette kremen for ansiktet trekker raskt inn i huden, klisser ikke og gir en fin og matt finish. Dessuten inneholder den antioksidanter som beskytter huden mot frie radikaler, og aloe vera som lindrer solbrenthet.

“Min absolutte favoritt. Matt finish, ikke klissete eller fet i det hele tatt. Bruker den hele året, vinter som sommer. Den er drøy i bruk og enkel og påføre. Tommel opp. Anbefaler denne!” - Erle

For sensitiv hud

Svenske EVY Technology lager solbeskyttelse som er rene drømmen for deg med sensitiv hud. Den fluffy moussen er parfymefri, gir effektivt fuktighet, beroliger huden, beskytter mot frie radikaler og motvirker både pigmentflekker og for tidlig aldring av huden.

”Denne er super! Den er ikke klissete og gir en fin glød. Ingen sjenerende
lukt eller hvit farge. Gir god også fuktighet.” - Vigdis

Touch av farge

Denne superlette solkremen fra Kiehl’s trekker raskt inn i huden og passer for alle hudtyper – selv deg med sensitiv eller fet hud. Kremen er lett tonet og gir umiddelbart en solkysset følelse.

”Veldig lett konsistens, trekker inn og med litt farge, legger seg ikke i linjene. Jeg er 40. Anbefales!” - Elin

Solkysset glød

Det er lett å forstå hvorfor denne BB-kremen med SPF 50 er så populær. Den lett fargede kremen gir huden fin glød og en naturlig gyllen tone, samtidig som du får høy solfaktor.

“Jeg er virkelig fornøyd med denne! Medium dekning og ansiktshuden ser freshe ut med litt glød. Bruker ikke foundation lenger for daglig bruk. Pluss jeg fikk ikke noe kviser fra denne.” - Faye

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331