Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Maria Veitola ” Jeg elsker å eksperimentere med sminke”

Hva slags leppestifter liker den finske forfatteren og stilikonet Maria Veitola? Hva betyr skjønnhet for henne? Og hva er Marias viktigste produkt? KICKS Magazine spurte den populære programlederen om hennes favorittprodukter og skjønnhetsrutiner.

Hva betyr skjønnhet for deg? 
– Jeg syns at mennesker som ser på verden rundt seg med nysgjerrige øyne og konsentrerer seg om det de holder på med, uten hele tiden å tenke på hvordan de ser ut, er vakre. 

Hvordan forholder du deg til sminke? 
– Jeg elsker sminke og å bli sminket. Selv er jeg virkelig ingen proff i sminking, men jeg er ikke redd for å eksperimentere! Hvis jeg er trøtt, virker en klar leppestift oppkvikkende. Det er viktig for meg at jeg ikke blir en fange av sminken, og jeg vil beholde friheten til å vise meg blant folk uten sminke også. 

Er du en som modig prøver nye ting, eller er du trofast mot den looken du trives med når det gjelder sminke? 
– På en måte sminker jeg meg akkurat på samme måte nå som da jeg lærte å sminke meg. Jeg hadde  en øyenskyggepalett med gul, rosa, blå og grønn øyenskygge. Jeg har bestandig likt eyeliner under øynene, allerede da jeg var 12 år. 
Er det noe du legger spesielt vekt på når du sminker deg? 
– Et godt underlag og at sminken har et lekent element, for eksempel en rosa kajal! 

Har du et favorittprodukt som du bruker trofast år etter år? 
– Pigmentrike leppestifter er min favoritt, og de er dessverre ganske sjeldne. Jeg vil ha skikkelig med farge, ikke bare lite grann. Jeg kjøper alltid mange om gangen av samme favorittfarge. 

Hvordan ser hverdagssminken din ut? 
– Akkurat som festsminken. Et lett underlag, mascara, farget eyeliner, øyenskygge eller leppestift. Jeg prøver å bruke begrenset med parfyme. 

Hva vil du formidle med parfymen din? 
– At jeg er et lite mysterium. 

Hva er det viktigste produktet i sminkeveska di? 
– Solkrem. Jeg har en sterk tendens til å få pigmentflekker, og solkrem med SPF 50 er egentlig det eneste som hjelper mot det. 

Har forholdet ditt til hudpleie endret seg i løpet av årene? 
– Det viktigste ved en fin sminke er en velstelt hud, og jeg slurver ikke med det lenger. Da jeg var ung, solte jeg meg bekymringsløst uten solfaktor, vasket ikke alltid vekk sminken før jeg la meg og skjønte ikke at man bør bruke ansiktsmaske mer enn én gang i halvåret. Nå for tiden bruker jeg ansiktsmaske mange ganger i uken og beskytter meg mot solen. Jeg går til ansiktspleier én gang i måneden. Det har også en dypere betydning; det er en avslappende stund jeg har bare for meg selv.  

Hvilket fenomen eller produkt knyttet til skjønnhet fikk deg til å si WOW sist? 
– Rihannas video med makeup-tutorialJeg har aldri sett noen som har tatt så mange forskjellige produkter i ansiktet. Jeg var virkelig imponert! WOW. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331