Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Jenna Courtin- Clarins: Franske beautybransjens kronprinsesse

Som barnebarnet til grunnleggeren av Clarins ble hun født rett inn i skjønnhetsbransjens høysete – men for denne pariserinnen er vin og ost like viktig som serum og solkrem. KICKS har møtt Jenna Courtin-Clarins.

Resten av verden kjenner henne kanskje ikke så godt ennå, men hjemme i Frankrike er 31-årige Jenna Courtin-Clarins både omskrevet og kjent. Sånn blir det selvfølgelig når etternavnet ditt er synonymt med et av de største og mest suksessrike selskapene i den franske skjønnhetsbransjen.

– Da min farfar, Jacques, grunnla Clarins i 1954, var det en unik idé å bruke planter og naturlige ingredienser i hudpleieprodukter. Fortsatt i dag bruker Clarins det naturen har å by på, forklarer Jenna da vi treffer henne i Paris.

Hvordan har det påvirket deg å vokse opp i en familie som driver et av verdens mest kjente skjønnhetsselskaper?

– Hele familien er involvert i selskapet på en eller annen måte. Det er en del av vårt DNA, og det er også noe vi har felles og som knytter oss sammen, sier Jenna, som ofte er å se på front row på fashion week i Paris sammen med tvillingsøsteren Prisca og deres to kusiner Claire og Virginie. Sammen blir de kalt Clarins-kvartetten, og de er ofte å se i pressen når det er snakk om Frankrikes kuleste unge kvinner.

Franske kvinner er verdenskjente for sin avslappede og kule, men samtidig alltid perfekte stil.

Hva er hemmeligheten?
– Vi legger stor vekt på balanse, både i livet og når det gjelder utseendet. Etter en festkveld sørger jeg for å drikke mye vann så snart jeg kommer hjem og å trene en annen kveld. Jeg elsker yoga og pilates, men jeg jogger også. Det er helt fantastisk å løpe langs kanalene i Paris og i kvartalene rundt Saint Germain. Jeg prøver å spise sunt, men det er umulig å drikke bare grønn juice. Jeg er jo fransk; jeg trenger også ost og rødvin for å ha det bra.  


Du har selvfølgelig mange Clarins-produkter hjemme på badet, men hva er dine favoritter?
– Hudpleie er selve grunnlaget for all skjønnhet. Jeg bruker vår hudpleieserie Multi-Active og vårt Double Serum, som gir huden fuktighet og sørger for at den har det bra. Jeg bruker Clarins klassiker Beauty Flash Balm som ansiktsmaske hver morgen og har alltid med meg fuktighetsgivende leppebalsam i vesken.

Hva slags makeup bruker du?
– Som ekte pariserinne fokuserer jeg på en vakker hud og legger litt svart rundt øynene når det er fest.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331