Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Helene Olafsen: ”Litt sminke kan gjøre underverker for selvfølelsen"

Snowboardkjøreren Helene Olafsens personlighet skinner like sterkt som VM-gullet sitt. For KICKS forteller hun om hvordan hun også får huden til å stråle
Del

Hei Helene! Hva vekker din indre glow og får deg til å føle deg glowrious?
– Mange ting tror jeg. Når jeg har det gøy med de jeg er glad i! Jeg prøver å prioritere å ha det gøy. Vi er vel alle på vårt mest glødende når vi gjør ting vi elsker og er sammen med de vi forguder. For min del innebærer det ofte en form for aktivitet med noen jeg er glad i, men det kan også være stunder med stillhet og ettertanke. Det kan være store begivenheter, men som oftest er det de veldig små. Da føler jeg at jeg utnytter livets potensial på en merkelig, liten måte. Jeg føler lek er så undervurdert for velvære. Lek er forskjellige ting for alle, men jeg prøver alltid å gå for de veivalgene jeg synes er morsomst, selv om de som oftest er mye lengre.

Hvordan maksimerer du hudens glow?
– Jeg har alltid vært dårlig på hudpleie, men har skjønt at jeg også skal eldes en dag. Nå renser jeg huden i stort sett hver dag, og bruker både serum, fuktighetskrem og solfaktor – og smiler mye! Det gir god hud, og litt luksusfølelse.

Hva er forholdet ditt til makeup? Hvordan blir du påvirket av å gå med sminke?
– Om sommeren bruker jeg nesten ikke sminke, men i bleikfis-halvåret føler jeg at litt sminke kan gjøre underverker for selvfølelsen. Jeg tror veldig sterkt på at man lever MER om man føler seg bedre, og litt sminke kan være en av mange faktorer for meg. Jeg har aldri hatt verken tålmodigheten eller interessen til å bli god på sminke, men litt gjør mye!

Liker du å eksperimentere, eller holder du deg til noen få makeuplooks du trives i?
– Jeg må være så ærlig som å si at jeg stort sett sminker meg likt som for ti år siden. Men når det er sagt, liker jeg å finne gode hudprodukter som gjør litt ekstra, og som er enkle å bruke.

I sminkevesken, hva er din glowfavoritt?
– MAC Extra Dimension Skinfinish i fargen Double Gleam. Bittelitt highlighter gjør magiske ting med fjeset! Hvilke produkter er dine beautyhelter? – Det er litt guilty pleasure, men kanskje solpudder. Jeg føler meg alltid så mye freshere om jeg er litt brun! Og nå som jeg har blitt eldre og ikke utsetter fjeset for så mye sol lenger, jukser jeg det heller til med litt sminke. Vannfast mascara er kanskje det viktigste, men jeg liker også ha en enkel brynpenn og litt farge på huden! Hva er det siste beautyfunnet som fikk deg til å føle deg ”WOW”? – Serum-foundationet til Clinique! Så enkelt, så deilig resultat.

Hva er skjønnhet for deg?
– Så mange ting! Men jeg synes alle kler naturlighet, bevegelse, åpenhet og smil.

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331