Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Fiks sommerfargen til enhver anledning

Det er ikke bare hudtype og hudtone som spiller inn når du vil oppnå en vellykket sommerfarge. Også anledningen og hvor raskt du vil ha sommerfargen, avgjør hvilke produkter som egner seg best. Vår selvbruningsguide hjelper deg å finne de rette produktene!

Når du er ute i siste liten

Glemte du å tenke på sommerfargen før det plutselig var tid for sandaler, korte ermer og bare legger? Eller trenger den nye kjolen en matchende sommerfarge til kveldens fest? Null stress! Det finnes en mengde produkter som gir en gyllen tone på et øyeblikk uten at du trenger å være redd for skjolder eller merkelige hudnyanser. Bare husk å vaske hendene med én gang etter påføring, så slipper du oransje håndflater!

Til partykvelden

La din solkyssede hud være det fineste tilbehøret til alle sesongens festlige anledninger! Smør inn både kropp og ansikt med selvbruning kvelden før, så våkner du med en festfin farge som gjør seg like godt på skoleavslutning og bryllup som på after beach. Hvis du vil ha brunfarge bare for en kveld, bruker du et produkt som du kan vaske av når festen er over

Til dager på stranden

Bikinisesongen er like rundt hjørnet, og med rett selvbruningsprodukt trenger du ikke bekymre deg for vinterblek hud. Forbered kroppen allerede nå og bygg opp en solkysset hud med selvbruning som gir gradvis effekt. Begynn med å smøre eller spraye hver kveld til du oppnår ønsket nyanse, og hold så fargen ved like ved å påføre produktet to ganger i uken. Når det endelig er tid for strandpremieren, fremhever du den gylne tonen med lysreflekterende skimmer.

Til hverdagslooken

Selvbruning gjør det lett å se hverdagsfin ut uansett vær og årstid. Med produkter som gir en anelse farge hver gang du bruker dem, oppnår du en lett og naturlig forsommerfarge som aldri blir overdreven. Ingen vil noen gang tenke at fargen ikke er ekte! Blant produktene som gir en diskré solkysset tone, finner vi ansiktssprayer, selvbruningsdråper og mange varianter av produkter som bygger opp fargen gradvis. Hvis utvalget føles for stort, velger du produkt etter hudtype.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331