Ferievinnere for huden og kofferten - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Ferievinnere for huden og kofferten

Når skrivebordet er ryddig, autoreply på e-posten er aktivert og ferieklokken tikker - da venter utendørstiden med sol, vind og vann. Forbered huden og kofferten med våre smidige sommernyheter.
Del

Når skrivebordet er ryddig, autoreply på e-posten er aktivert og ferieklokken tikker - da venter utendørstiden med sol, vind og vann. Forbered huden og kofferten med våre smidige sommernyheter. Prepp hud og koffert med våre smidige sommerprodukter i travel size!

Mykt skummende rens for alle hudtyper

Denne silkemyke rengjøringskremen renser enkelt bort spor fra forurensninger og overskuddstalg i ansiktet! En skånsom og drøy dyprengjøring som sikrer at fuktnivåene holdes intakte takket være Mangokjerneolje og fuktbindende polysackarider. Rengjør porene i dybden og etterlater en frisk og strålende hud klar for nye eventyr. Kommer i 200 ml og 40 ml som er en perfekt travel size!

Passer alle hudtyper, også følsom hud

Denne sticken har en beroligende og fuktighetsgivende effekt, takket være hyaluronsyre og avkjølende egenskaper. Forbereder huden på makeup, og gjør at huden føles fresh hele dagen lang. Kan påføres flere ganger i løpet av dagen for en herlig, avkjølende følelse.

After Sun med rik balmtekstur

Med solsikkeekstrakt, økologisk aloe vera og sheasmør gir denne rike after sun-balmen fukt og næring til huden, og demper samtidig rødhet. Hjelper til med å bekjempe de uttørkende effektene av UV-stråler og gir fukt i dybden for en myk og rolig hud!

Skaper en naturlig og gyllen glød

Denne oppfriskende sommermist gir glød og en herlig bronzet sommerglow for både ansikt og kropp med ingredienser som fukter og styrker huden, blant annet E-vitamin og glycerin. Bruk som siste steg etter makeup eller slik den er for en skimrende fuktboost og antioksidantbeskyttelse.

Del

Les mer

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024