Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Få fantastiske vipper med KICKS store mascaraskole

Maks volum og lengde, eller naturlig og enkelt? KICKS veileder deg til maskaraen som gir deg de øyevippene du drømmer om.

Vipper med drama

Øyevipper med ekstra av alt, takk! Det har vært gjennomgangsmelodien for mange det siste tiåret. Ved hjelp av sosiale medier som Instagram har en dramatisk look slått gjennom, der vippene er lange, tykke, bøyde og nesten ser ut som løsvipper. For å oppnå denne looken må du satse på volum, lengde, svart farge – og fremfor alt bøy! SLIK GJØR DU: Start med en vippeprimer, som både øker effekten av maskaraen og gjør at den sitter bedre og lenger. Bøy så vippene nøye. Begynn nved roten og jobb deg utover, og bøy vippene i flere trinn. Påfør deretter mascara med sikksakk-bevegelser fra rot til tupp. Sørg for å bruke en mascara som separerer vippene ordentlig, slik at du får litt mer løsvippelook.

Minemalistisk og naturlig

Kjøp her

Foretrekker du en diskré og veldig naturlig look? Da skal du velge en maskara som bare fremhever trekkene og gir litt mer lengde til vippene du allerede har. Hent inspirasjon fra supermodellene Kate Moss' og Claudia Schiffers 1990-tallsminimalistiske makeuplooks, så får du topp trendpoeng denne sesongen. Tips! Hvis du velger en mascara som ikke ner kullsvart, men mer brunlig, blir resultatet enda mer naturlig.
Slik gjør du: Bøy vippene med en vippetang. Begynn ved roten og hold i opptil ti sekunder for å nfå en bøy som holder. Tørk av kosten på mascaraen litt for å unngå at det kommer for mye produkt opp av flasken. Påfør maskaraen med lett hånd.

Skru opp volumet

Kjøp her

For et skikkelig iøynefallende resultat skal du satse på en volummascara. På 1960-tallet slo denne looken gjennom for første gang, da med ikoniske Twiggy i spissen, og 60 år senere er vi fortsatt forelsket i skikkelig svarte, tykke vipper. Tips! Bruk en mascara med en kost som gir mye produkt på én gang. Hvis vippene klumper seg litt sammen, gjør det ingenting. Det gir heller ekstra trendpoeng denne sesongen. SLIK GJØR DU: Bruk en mascara som gir mye farge og legger seg i et tykt lag rundt vippene – det er akkurat det en såkalt volummascara gjør. Påfør mascara både fra undersiden og oversiden for å være sikker på at du har dekket vippene så godt som mulig. Legg flere lag for å bygge opp tykkelsen. Hvis vippene rekker å tørke mellom omgangene, får du et mer «edderkoppben-aktig» resultat.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331