Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Makeuptrend 2022: Det nye svarte

Vårens makeuptrender er vanligvis preget av pastellfarger. Men våren 2022 handler i stedet om intens svart farge og kraftige innramminger. La deg inspirere av den nye trendsotingen!

VÅREN 2021 KOMMER ikke til å gå til historien som enda en pastellfarget sesong. I tillegg til modige blokkfarger, pigmentrike leppestifter og glødende nudelooker var det én makeuptrend som virkelig dominerte på sesongens catwalkvisninger – nemlig nattsvart soting. Svart øyemakeup prydet modellenes øyelokk på moteukene i Paris, New York, Milano og London. Men soting i 2021 er ikke den glamorøse varianten fra tidlig 2000-tall. Nå skal fargen konsentreres og avgrenses til tydelige deler av øynene, og den kan gjerne være matt. Chanel valgte mattsvarte øyelokk med sjenerøse mengder mascara på de øverste vippene. Dior viste i stedet en matt innramming med skarpe kanter til sparsomt med mascara, mens Giambattista Valli tok vårens mørke ett skritt lenger med kullsvarte, markerte cat eyes. Våg å teste vårens trendy soting du også, og sett øynene i fokus med makeup som rammer inn, markerer og overrasker!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331