Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Continu: Styling som styrker håret

Continus veganske hårpleie med aktive ingredienser styrker håret og tar vare på hodebunnen – og ble raskt en suksess da varemerket ble lansert hos KICKS i fjor. Nå utvides sortimentet med styling-produkter som gjør håret både flottere og sterkere.
Del

1. REPARERENDE VOLUMMOUSSE
Continu Vitamin B5 Volume Mousse 300 ml
Volumgivende mousse som skaper struktur uten å tynge ned håret. Inneholder vitamin B5 og hveteprotein som tilfører fuktighet, styrker og reparerer håret.

2. FUKTIGHETSGIVENDE TØRRSJAMPO
Continu Charcoal Dry Shampoo 300 ml
Tørrsjampo med kull som absorberer og samler opp fett, smuss og forurensning fra hodebunnen. Inneholder også niacinamid og PCA som pleier og tilfører fuktighet til hodebunnen.

3. VOLUM- OG FUKTIGHETSGIVENDE TØRRSJAMPO
Continu Sodium PCA Volume Dry Shampoo 300 ml
Volumgivende tørrsjampo med blant annet niacinamid og PCA. Absorberer fett og urenheter samtidig som den tilfører fuktighet til hodebunnen og har en utglattende effekt på hårstråene, noe som motvirker brus.

4. GLANSGIVENDE VARMEBESKYTTER
Continu Moringa Heat Protection Mist 150 ml
Varmebeskyttende spray med pleiende solsikkeekstrakt som forhindrer skader og samtidig tilfører håret fuktighet i dybden. Gir glans og lett volum, reduserer tørketiden og motvirker brus.

5. UV-BESKYTTENDE SALTVANNSSPRAY
Continu Sea Salt Texture Mist 150 ml
Teksturspray med havsalt og mineraler. Gir håret naturlig struktur og lett volum. Inneholder solsikkeekstrakt som tilfører fuktighet, beskytter mot UV-skader og fungerer som varmebeskytter.

6. STYLINGLEIRE SOM PLEIER OG GIR STRUKTUR
Continu Vitamin E Texture Paste 100 ml
Stylingleire som gir matt hold og fleksibel struktur til kort og halvlangt hår. Med vitamin E og drueekstrakt som beskytter håret og pleier hodebunnen.

7. FUKTIGHETSGIVENDE HÅRSPRAY MED LETT HOLD
Continu Squalane Soft Hair Spray 300 ml
Hårspray som gir lett og fleksibelt hold. Med squalane og vitamin B5 som tilfører fuktighet og glatter ut hårstråene slik at de blir friskere og mer glansfulle.

8. PLEIENDE HÅRSPRAY MED LANGVARIG EFFEKT
Continu Niacinamide Hair Spray 300 ml
Hårspray som gir sterkt og langvarig hold slik at håret holder seg på plass. Inneholder niacinamid og antioksidanter som har en utglattende, beskyttende og pleiende effekt.

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331