Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

De nye bestevennene til krøllet hår

Sammen med den svenske stjernestylisten og krølleeksperten Sainabou Chune har Budgie utviklet skreddersydde produkter for alle typer krøllet hår. Her forteller Sainabou alt om hårtrioen som motvirker brus og skaper sterke og definerte krøller.

Det ble umiddelbart en suksess da Budgie for et år siden lanserte sine veganske og prisgunstige hårprodukter, som er produsert i Sverige. Gjennom å invitere både forbrukere og kreatører, eksperter og hårfantaster med i utviklingsarbeidet ønsker Budgie å skape produkter som vi alle lengter etter, men som ikke eksisterer ennå.

Etter å ha mottatt mange ønsker om nye, smarte og pleiende produkter til krøllet hår, fikk Budgie hjelp av hårstylisten og krølleeksperten Sainabou Chune. Resultatet er en produkttrio som passer for alle typer krøllet og bølget hår.

– Sammenlignet med glatt hår er krøllet hår mer fuktfattig. Det skyldes at hårstråene har en struktur som hindrer fett produsert i hodebunnen fra å ta seg ned i håret og tilføre fuktighet. Derfor er det ekstra viktig for deg som har krøllet, bølget eller kruset hår, å bruke hårpleie som gir maksimalt med fuktighet og næring, forklarer Sainabou for KICKS.

Hvor involvert har du vært i utviklingen av de nye produktene?
– Jeg har vært med i alle trinnene, fra å bestemme ingredienser og være med på fabrikken når produktene blir fremstilt, til å komme med min mening om fargene på emballasjen. Hvis jeg skal sette navnet mitt på noe, må jeg kunne stå fullt og helt for produktene.

Hvorfor tror du at så mange har etterspurt produkter til krøllet hår?
– Det er ikke så mange produkter som er utviklet spesielt for alle typer krøller. De som finnes, er dessuten ofte vanskelige å få tak i og finnes ikke i vanlige butikker – og ofte er de veldig dyre. Jeg vil at alle skal ha råd til gode hårprodukter.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331