Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Beautyekspertenes Eye Candy

KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om sine makeup-favoritter til øyne, vipper og bryn.

Buxom Single Bar Shade

– Uten tvil de beste øyenskyggene som ikke drysser og sitter super godt. Kremete konsistens og super pigmentert, som gjør det lett å påføre. Også er det primer i selve skyggene som gjør at de sitter hele dagen uten å legge seg i linjer. Stort utvalg av farger, både med shimmer og i matte.

Tara Ghaffarian, Skjønnhetsekspert KICKS Paléet, Oslo

Smashbox Brow Tech Matte Pencil

– Denne øyenbrynsblyanten er et must i min sminkerutine. Den spisse tuppen gjør det enkelt å tegne hår og gir et superfint og naturlig resultat. Den holder hele dagen og er vannfast.

Oda Albertine Ringdal, Skjønnhetsekspert KICKS Sandefjord

Smashbox Always On Liquid Liner

– Uansett om du er en rutinert eyelinerbruker eller nybegynner, så er denne pennen lett å påføre. Den gir god presisjon og sitter i 24 timer!

Ronja Bredenberg, Skjønnhetsekspert KICKS Bogstadveien, Oslo

BeautyAct Cover and Care Eyeshadow Primer

"En superbra øyenskyggebase som er både en primer, concealer og serum i samme produktet. Den vil gi deg mye pleie og næring ved hjelp av sine fantastiske ingredienser som jojobaolje og vitamin E. Samtidig vil den jevne ut huden på lokket og holde øyesminken på plass. Utrolig fin for dem som har tørre og sensetive øyne."

Marline Pereira, Makeupartist KICKS Jessheim

Urban Decay Naked 3 Eyeshadow Palette

"Med 12 farger fløyelsmyke farger med matt finish, perlemor og metallglans er Naked3 et must i min sminkepose. En perfekt palett som du kan skape alt ifra en naturlig hverdagsmakeup til en perfekt festmakeup med! Den er også perfekt for de som er litt nye med makeup fordi den er enkelt å blende."

Åsa Östergren,vMakeupartist KICKS hovedkvarter

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331