Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Alle øyne på Darja Barannik

Vi elsker å la oss inspirere av influenceren Darja Baranniks personlige stil på Instagram. Her gir hun supertipsene for å få øynene til å stråle og øyenskyggen til å holde, og som gjør øyebrynene fantastiske.

Hvordan ser din signaturlook ut?
– Jeg er helt besatt av bryn og går ingen steder uten en brynkost i håndvesken! Øyebrynene fremhever øynene og ansiktsformen og er derfor superviktige. Jeg liker også å ha fokus på øynene og soter dem gjerne med mørkere brune skygger. Jeg liker naturlig hud med mye glød, både til hverdags og fest. Jeg elsker virkelig glød! Fin glans fikser jeg med ufarget lip gloss både på kinnbein og lepper. Når jeg vil gjøre makeupen partyfin, legger jeg til fargesterke lepper eller en katteaktig eyeliner.

Har du noen smarte knep for å fremheve øyne og øyebryn?
– Soting er min spesialitet. Først legger jeg primer over hele øyelokket for at øyemakeupen skal holde. Så legger jeg mørk skygge og kajal nærmest vippene, over og under øynene. Skyggen stryker jeg utover for å skape et mandelformet cat eye. Jeg liker Urban Decays Naked Reloaded Palette. Den har mange fine skygger og kan brukes både på øynene og som rouge og highlighter. Mascara er selvfølgelig også viktig for øynene. For å fremheve vippene ordentlig bøyer jeg dem alltid med en vippetang før jeg legger mascara. Øyebrynene mine er naturlig mørke og fyldige, så jeg forsterker dem bare litt med en brynblyant og børster dem opp med bryngel for å få en finere form.

Hvilke makeupprodukter vil du aldri være uten?
– Øyebrynsgel! Jeg har alltid fiksede øyebryn, hver eneste dag, til og med når jeg skal trene om morgenen. Jeg føler meg rett og slett ikke våken før øyebrynene er på plass.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331