Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Ulrikke Brandstorp: ”Et smil er det viktigste og vakreste som finnes”

Vi er vant med å se henne på scenen i full makeup, men til hverdags er Ulrikke Brandstorp mest oppdatt av å rense huden skikkelig - og av å ha fine negler. Til KICKS forteller hun om sitt forhold til beauty.

Nesten alle har et ”skjønnhetsområde” som de er ekstra svake for. Hvilken type er du?  
– Jeg er avhengig av å ha fine negler!! Gjerne med glitter, hehe!  Jeg prøvde å spare mine egne i mange år, og hadde en stooooor eske med neglelakker i alle mulige farger, men jeg gav til slutt opp. Jeg innså at jeg dessverre ikke har anlegg for sterke negler, så jeg har fått hjelp av noen som har peiling de siste årene til å legge fine fargerike akrylnegler.  

Har du noen spesifikke favorittprodukter som følger med år etter år? – Jeg elsker sminkefjerneren Bi-Facil fra Lancôme. Flasken med det blå innholdet har bare alltid stått i skapet på badet mitt. Fast inventar rett og slett. Den er effektiv og skånsom mot huden. Og la oss ikke glemme Deo Pure Invisible fra Biotherm. Verdens beste deodorant, som ikke lager hvite flekker på klærne!!  

 Hva er det viktigste produktet i sminkevesken din? 
– Concealer! Og parfymen Libre fra Yves Saint Laurent, den lukter helt magisk.  

Hvordan ser forholdet ditt til makeup ut? 
– For å være helt ærlig, så liker jeg best å ikke bruke sminke til hverdag, men til fest! Eller jobb da. Altså når jeg opptrer eller gjør noe annet gøy. Men jeg grer vipper og bryn hver dag da, haha! Ikke verst bare det. Og hvis jeg har fått en ubuden rød gjest, så dekker jeg den til med en god concealer som holder hele dagen. For meg er det godt humør og et smil om munnen som er mitt trygge kort. 

Hvordan tar du vare på huden din? 
– Jeg prøver å sove så mye som mulig, og jeg prøver å bli bedre på å drikke mer vann. Jeg er også opptatt av å rense huden skikkelig godt etter slike lange dager.  

Det siste skjønnhetsfunnet som fikk deg til å føle deg ”WOW”?
– Jeg har forelsket meg helt i leppestiften L’Absolu Mademoiselle Shine Lipstick i fargen 224 Shine with Pleasure fra Lancôme. Jeg føler meg såååå fin med den fargen på leppene. Den pleier også den tørre vinterhuden i samme slengen, så det er bare helt tipp topp! 

Hva er skjønnhet for deg? 
– Det kommer innenfra! Et smil er det viktigste og vakreste som finnes, rett og slett. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022