Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Waso Reset Cleanser Squad 3x70 ml
Waso Reset Cleanser Squad 3x70 ml
Waso Reset Cleanser Squad 3x70 ml
Waso Reset Cleanser Squad 3x70 ml
Kampanje 20%

Waso Reset Cleanser Squad 3x70 ml

Shiseido

Nå kommer WASO-serien med en ny og leken rensetrio til ansikt i limited edition. Med Resetting Cleansing Squad kan du velge renserutine etter lyst og behov.
236 kr
295 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Nå kommer WASO-serien med en ny og leken rensetrio til ansikt i limited edition. Med Resetting Cleansing Squad kan du velge renserutine etter lyst og behov. Velg fra en trio med ulike teksturer, dufter og farger. En rens som detoxer huden med en japansk, mykskrubbende, naturlig alge. Renser huden i dybden og fjerner smuss. For en ekstra herlig tonende følelse kan rensen kjøles ned før bruk. Perfekt størrelse og forpakning å ha med på tur (70 ml/pakke). Velg mellom: Wild Garden Okra – Escape city life! - Berry Dream Kiichigo – Time for a sweet treat! - GoodVibes Karin – To raise your mood!
Fukt ansiktet og påfør ønsket mengde i hånden, masser forsiktig inn i huden for å danne et skum. Unngå området rundt øynene og skyll etterpå med vann. Brukes morgen og kveld.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331