Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30% på salgs-prisen!

K-Beauty

Beauty tester

49 produkter

Hva er koreanske skjønnhetsprodukter?

Koreansk skjønnhet, ofte kalt k-beauty, er hudpleieprodukter som kommer fra Sør-Korea. Den lille republikken, som faktisk ikke er mye større enn halvparten av den svenske landsdelen Norrland, har de siste årene blitt betraktet som hudpleieverdenens mest innflytelsesrike sted når det gjelder høyteknologiske produkter, banebrytende teksturer og - ikke minst - helt nye skjønnhetsprodukter. Sørkoreanere oppdaget for eksempel storheten med BB-kremer allerede i 1985, i Sverige ble ikke den første BB-kremen lansert før i 2011. Suksessen var snart et faktum, og flere sørkoreanske skjønnhetsoppfinnelser fortsatte å bli lansert med stor suksess, blant annet hudpleieprodukter med biegift, arkmasker, cushion foundations og CC-kremer, for eksempel. Listen kan bli lang. 

Hva gjør k-beauty så unikt?

Koreansk skjønnhet er stort, også hjemme i Sør-Korea. Det er faktisk slik at skjønnhetsprodukter er Sør-Koreas tredje største eksport, det innebærer at landet bruker store penger på forskning, fabrikker og produksjon. Dette betyr igjen at nye ingrediens- og produktinnovasjoner lettere kan forskes frem, samtidig som prisene kan holdes nede. For oss i Norden kan innholdet i sørkoreanske skjønnhetsprodukter føles eksotisk, der blant annet bjørkesevje, sneglesekret og chaga-sopp er vanlige på ingredienslistene. De passer faktisk helt utmerket i hudpleie, bjørkesevje og chaga-sopp, for eksempel, er rike på vitaminer og mineraler og skal både gi fuktighet i dybden og en jevnere hudtone. Sneglesekret inneholder på den annen side proteiner, elastin, hyaluronsyre og ulike peptider som kan hjelpe hudens naturlige cellefornyelse. 

Hvorfor bør jeg bruke koreanske skjønnhetsprodukter? 

Koreanske skjønnhetsprodukter er grundig forsket frem og effektive, holder høy kvalitet og kan gjøre stor forskjell for huden din til en litt billigere pris. Sørkoreanske skjønnhetsingredienser er også effektive, men samtidig skånsomme mot huden. Du kan med andre ord få fine resultater uten å bruke sterke syrer eller andre produkter som kan ha en irriterende effekt på huden din. En annen fordel med koreanske skjønnhetsprodukter er at du kan, men ikke må, bruke produkter fra ett og samme merke. Tvert imot kan du med fordel blande ulike produkter fra ulike produsenter og skreddersy hudpleien din selv. 

Kjøp koreansk skjønnhet online hos KICKS

Nysgjerrig på å prøve k-beauty? Hos KICKS kan du handle alt fra fuktighetsgivende essenser og glødgivende BB-kremer til dyprengjørende arkmasker fra merker som COSRX, Skin Treat, Benton og BeautyAct. Kjøp ditt neste koreanske skjønnhetsprodukt ved å besøke oss online på kicks.no eller i en av våre butikker.  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331