K-Beauty - Hudpleie - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

K-Beauty

295 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Hva er koreanske skjønnhetsprodukter?

Koreansk skjønnhet, ofte kalt k-beauty, er hudpleieprodukter som kommer fra Sør-Korea. Den lille republikken, som faktisk ikke er mye større enn halvparten av den svenske landsdelen Norrland, har de siste årene blitt betraktet som hudpleieverdenens mest innflytelsesrike sted når det gjelder høyteknologiske produkter, banebrytende teksturer og - ikke minst - helt nye skjønnhetsprodukter. Sørkoreanere oppdaget for eksempel storheten med BB-kremer allerede i 1985, i Sverige ble ikke den første BB-kremen lansert før i 2011. Suksessen var snart et faktum, og flere sørkoreanske skjønnhetsoppfinnelser fortsatte å bli lansert med stor suksess, blant annet hudpleieprodukter med biegift, arkmasker, cushion foundations og CC-kremer, for eksempel. Listen kan bli lang. 

Hva gjør k-beauty så unikt?

Koreansk skjønnhet er stort, også hjemme i Sør-Korea. Det er faktisk slik at skjønnhetsprodukter er Sør-Koreas tredje største eksport, det innebærer at landet bruker store penger på forskning, fabrikker og produksjon. Dette betyr igjen at nye ingrediens- og produktinnovasjoner lettere kan forskes frem, samtidig som prisene kan holdes nede. For oss i Norden kan innholdet i sørkoreanske skjønnhetsprodukter føles eksotisk, der blant annet bjørkesevje, sneglesekret og chaga-sopp er vanlige på ingredienslistene. De passer faktisk helt utmerket i hudpleie, bjørkesevje og chaga-sopp, for eksempel, er rike på vitaminer og mineraler og skal både gi fuktighet i dybden og en jevnere hudtone. Sneglesekret inneholder på den annen side proteiner, elastin, hyaluronsyre og ulike peptider som kan hjelpe hudens naturlige cellefornyelse. 

Hvorfor bør jeg bruke koreanske skjønnhetsprodukter? 

Koreanske skjønnhetsprodukter er grundig forsket frem og effektive, holder høy kvalitet og kan gjøre stor forskjell for huden din til en litt billigere pris. Sørkoreanske skjønnhetsingredienser er også effektive, men samtidig skånsomme mot huden. Du kan med andre ord få fine resultater uten å bruke sterke syrer eller andre produkter som kan ha en irriterende effekt på huden din. En annen fordel med koreanske skjønnhetsprodukter er at du kan, men ikke må, bruke produkter fra ett og samme merke. Tvert imot kan du med fordel blande ulike produkter fra ulike produsenter og skreddersy hudpleien din selv. 

Kjøp koreansk skjønnhet online hos KICKS

Nysgjerrig på å prøve k-beauty? Hos KICKS kan du handle alt fra fuktighetsgivende essenser og glødgivende BB-kremer til dyprengjørende arkmasker fra merker som COSRX, Skin Treat, Benton og BeautyAct. Kjøp ditt neste koreanske skjønnhetsprodukt ved å besøke oss online på kicks.no eller i en av våre butikker.  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort