Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Booster & Essence

37 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Essence og booster har sitt opphav fra Asia og er et viktig steg i en K-Beauty rutine. Betegnelsen på en esscence eller booster er at produktet er mer lettflytende enn for eksempel et serum. Det kan sees på som en mellomting mellom ansiktsvann og serum. Et essence inneholder mange pleiende ingredienser som vil gjøre underverker for huden din. En booster kan med fordel også brukes før du påfører serum som et ekstra steg i rutinen din. 

Om du kun bruker et essence så påfører du dette etter huden er renset og før du påfører dagkrem eller nattkrem. Vi har essence / booster for alle hudtyper og du finner din nye favoritt i en av våre KICKS butikker eller på kicks.no. 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331