Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Booster & Essence

20 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Essence og booster har sitt opphav fra Asia og er et viktig steg i en K-Beauty rutine. Betegnelsen på en esscence eller booster er at produktet er mer lettflytende enn for eksempel et serum. Det kan sees på som en mellomting mellom ansiktsvann og serum. Et essence inneholder mange pleiende ingredienser som vil gjøre underverker for huden din. En booster kan med fordel også brukes før du påfører serum som et ekstra steg i rutinen din. 

Om du kun bruker et essence så påfører du dette etter huden er renset og før du påfører dagkrem eller nattkrem. Vi har essence / booster for alle hudtyper og du finner din nye favoritt i en av våre KICKS butikker eller på kicks.no. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331