Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Øyekrem

207 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Øyekrem for dine behov

Huden rundt øynene er både tynnere og mer ømfintlig enn huden andre steder. Derfor trenger huden i øyeområdet spesialtilpasset hudpleie. En øyekrem er utviklet for å ta vare på huden rundt øynene på riktig måte. I likhet med andre hudpleieprodukter kan øyekremen tilpasses etter behov og hudtype. Hvis du opplever at øyeområdet ofte er tørt, passer en øyekrem med fuktighetsgivende ingredienser perfekt. For deg som er i 50-årene og kanskje har begynt å oppleve fine linjer ved siden av øynene, også kalt kråketær eller smilerynker, er en øyekrem med antiage-effekt et godt valg. Du kan også velge en øyekrem med kollagen-boostende retinol hvis du har moden hud. To vanlige problemer som mange sliter med i øyeområdet, er mørke ringer og poser. Hvis du har mørke ringer under øynene, kan du velge en øyekrem med lysreflekterende og fuktighetsgivende egenskaper. For deg som har problemer med poser under øynene, finnes det øyekremer som takler også disse problemene. Koffein er en populær ingrediens som har vist seg å ha effekt på nettopp poser og hevelser.

KICKS har et bredt utvalg av øyekrem fra populære varemerker som Filorga, Clinique, Clarins, Dior, Lancôme, Sensai, Kiehl's, Estée Lauder, Shiseido og Ole Henriksen. KICKS Conscious-sortiment omfatter også økologiske øyekremer fra varemerker som kun bruker ikke-animalske ingredienser.

Tips! Legg øyekremen i kjøleskapet over natten hvis du vil ha en avkjølende effekt – den kalde kremen frisker opp et par trøtte øyne samtidig som den lindrer hevelser.

Øyekrem med solfaktor

Solens sterke stråler lyser året rundt. Selv om solen er sterkest om våren, sommeren og tidlig om høsten, kan strålene være sterke også en klar vinterdag. Solfaktor er derfor et must i hudpleierutinen. En øyekrem med solfaktor sørger for at du pleier huden under øyet, samtidig som du beskytter den mot skadelig UV-stråling. En øyekrem med solfaktor er lett å ta med i håndvesken og bruke når solbeskyttelsen må fornyes og som en touch-up hvis huden rundt øynene har blitt tørr i løpet av dagen.

Hvorfor bør jeg bruke øyekrem?

Et vanlig spørsmål er hva som skiller en øyekrem fra en vanlig dag- eller nattkrem – og hvilken effekt en spesialtilpasset krem for øyeområdet har. Det behovet vi har for hudpleie rundt øynene, kan være annerledes enn for resten av ansiktet. Og det er her øyekremen kommer inn i hudpleierutinen. Øyekremen kan både friske opp et par trøtte øyne og redusere synligheten av mørke ringer og fine linjer i øyeområdet. Med riktig øyekrem kan du dessuten redusere pigmentering som kan oppstå rundt øyekonturen. Øyekremen er dessuten tilpasset for å være skånsom mot den ømtålige huden rundt øyet. En øyekrem kan derfor styrke huden rundt øyet og gjøre den mer motstandsdyktig. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331