Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

Øyekrem

219 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Ta vare på huden rundt øynene med en øyekrem.

Huden rundt øynene er tynn og ømfintlig så det er viktig å bruke en øyenkrem på dette partiet. En øyekrem er en lettere krem som er spesielt tilpasset området rundt øynene.

En øyenkrem kan ha ulike funksjoner. KICKS har flere øyekremer som fjerner mørke ringer under øynene om han har fått for lite søvn.  Har du fått hevelser er en beroligende øyekrem passende. Flere av kremene jobber med rynker og fine linjer. Det er ofte rundt øynene at de første aldringstegnene begynner å vise seg, så her kan man også tenke på å bruke en øyekrem for å forebygge rynker.

Mange opplever å bli tørre og stramme rundt øynene og da passer det med en øyekrem som gir masse fuktighet og næring. Enkelte øyekremer inneholder også koffein for en oppfriskende følelse.

Det anbefales at man påfører øyekremen med forsiktige bevegelser uten å legge for mye trykk på den sensitive huden.

Hos KICKS finner du alltid et produkt som er tilpasset dine behov og effekten du ønsker å oppnå. Vi har øyekremer fra La Mer, Glam Glow, Origins, Lancome, Estee Lauder, Clinique og mange flere merker.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331