Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

De beste øyekremene ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Øyekremen er øynenes beste hjelper. Den pigger opp slitne øyne, demper hevelse og visker ut tørrhetslinjer. I tillegg er den tilpasset til å ta vare på og være skånsom mot den følsomme og tynne huden rundt øynene. Her er øyekremene som elskes av KICKS’ klubbmedlemmer!

Antiage-helten  

Øyekrem med stjerneingrediensen retinol, som bidrar til å minimere alderstegn og trøtt hud rundt øynene. Denne øyekremen motvirker fremtredende linjer og mørke ringer, samtidig som den lette gelkremen etterlater huden myk og med en gjenfuktet følelse. 

Strammer opp øyeområdet  

En oppstrammende øyekrem med antiage-effekt spesielt utformet for å brukes rundt det følsomme øyeområdet. Denne øyekremen passer spesielt for moden hud, men kan også brukes av deg som vil ha et mer uthvilt blikk.  

Myker opp med avokadoolje  

Denne øyekremen er Kiehls bestselger! Noen av superingrediensene som myker øyeområdet er næringsrik avokadoolje, betakaroten og sheasmør. Øyekremen reduserer også hevelse og lyser opp huden rundt øynene for et skarpt utseende. 

Gjenfukter følsomme øyne  

En skånsom øyekrem, testet av øyeleger, som passer til alle hudtyper – selv den mest følsomme. Reduserer mørke ringer og hevelse samtidig som den gir fuktighet og pleier huden rundt øynene i dybden.  

Våkn opp med et våkent blikk 

En øyekrem fra Estée Lauders kjente Advanced Night Repair-serie som inneholder den patenterte ChronoluxCB™teknologien. Denne teknologien bidrar til å booste hudens naturlige reparasjonsprosess. Øyekremen skal påføres om kvelden og jobber med å gi fuktighet til og forynge øyeområdet mens du sover.  

Strammer opp moden hud 

En øyekrem for deg med moden hud som gir fuktighet, strammer opp og reduserer vanlige alderstegn rundt øynene. Kommer i en praktisk pumpeflaske med lufttett teknologi som gjør at kremens ingredienser beholder sin effektivitet over tid. Passer også for deg med sensitiv hud og for kontaktlinsebrukere. 

Bekjemper fine linjer og trøtthetstegn 

Filorga er elsket for sine resultatorienterte produkter som jobber med å løse en rekke hudproblemer – og denne øyekremen er ikke noe unntak. Denne øyekremen virker på fine linjer og tretthetstegn som hevelse og mørke partier. I tillegg gjenoppliver den cellene i huden for et våkent og klart blikk hver morgen. 

Naturlig fuktighetsboost 

Stjerneingrediensene i Origins Ginzing Refreshing Eye Cream er C-vitamin og niacinamid som reduserer synligheten av mørke sirkler og demper hevelse. Tilgjengelig i to perlemorsskimrende nyanser som har en lysnende effekt og gjør at trøtte øyne ser våkne ut på et øyeblikk. 

Bekjemper fine linjer 

Emma S. er hudpleiedronningen og tidligere supermodell Emma Wiklunds eget hudpleiemerke. I serien finnes en kjølende øyekrem med flere antiage-ingredienser som effektivt bekjemper alderstegn rundt øynene. Øyekremen er vegansk, produsert i Sverige og parfymefri. 

Godsaker til øynene:  

La denne glødmaksimerende og fuktighetsfremmende øyekremen fra Ole Henriksen gi øynene dine et våkent blikk! Ole Henriksens Truth Banana Bright øyekrem er perfekt å bruke før du legger kveldens eller dagens makeuplook. I tillegg bekjemper den mørke ringer og fine linjer takket være en trio av C-vitaminrike kilder.  

Ta våre Beauty Tester

Se alle
It's all in your eyes: finn riktig øyekrem
Ansiktsmasker: Hvilken passer din hudtype?

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331