Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Solbeskyttelse

130 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Vi mennesker elsker å være ute i solen. Sol gir varme, feriefølelsen vi slapper av og får i tillegg en herlig farge. Men solen er også en av våre fiender når det kommer til hudkreft og skadelige UVA- og UVB-stråler som kan gi solbrendthet og tidlig aldring av huden. UVA-strålingen når ned i hudlagene og kan volde skader som ikke merkes før mange år etterpå. Derfor er det utrolig viktig at man bruker solkrem når man er ute i solen!

Start hver sommersesong med høy solfaktor, helst SPF 30 og oppover. Etter hvert som huden tilpasser seg og øker sin egen beskyttelse, kan du trappe ned solbeskyttelsen til en lavere solfaktor om du ønsker det. Og ikke glem beskyttelse i solveggen i påsken!

Bruk et solprodukt som er beregnet på ansiktet, ettersom dette vil ha en annen sammensetning enn et solprodukt for kroppen og du unngår å for eksempel få kviser som mange kan oppleve å få om de bruker en solkrem som er beregnet for kroppen.

Hvor høy faktor avhenger av hvor lenge og mye du har tenkt å oppholde deg i solen. Solfaktor 30 gir god beskyttelse hvis du oppholder deg utendørs i solen eller på stranden i en lengre periode. Solfaktor 50 er egnet for solsensitiv hud og barn.

Det er viktig at man påfører beskyttelsen cirka 30 minutter før du går ut, slik at huden rekker å absorbere den. Husk at produkter som utsettes for sol og varme, mister effekten, så legg solkremen i skyggen. Det samme gjelder produkter som har vært åpne lenger enn tidsangivelsen anbefaler. 

Hos KICKS finner du solkrem fra merker som Biotherm, Cilnique, Lancaster, La Mer, Nivea, Dior med flere. Du kan få solkrem i lotion, mousse, spray & mist. Besøk en av våre  butikker for eksperthjelp eller shop solkrem på kicks.no.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331