Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Solbeskyttelse

Beauty tester

152 produkter

Kjøp solkrem online

Å beskytte huden med solfaktor er et must. Når du smører deg inn med solkrem, beskytter du deg mot både solskader, hudsykdommer og rynker – dessuten holder du huden fuktet, og brunfargen holder lenger. Hos KICKS finner du solprodukter til ansikt, kropp og lepper. Vi har også et bredt utvalg av solprodukter til barn i sprayformat, som mousse eller lotion. Etter en dag i solen kan huden føles tørr og stram. Sørg for å påføre en After Sun som tilfører huden fuktighet i dybden og gir næring.

Hvorden fungerer solkrem? 

Solprodukter legger seg som et dekkende og beskyttende lag over huden, slik at solens UV - stråler ikke skader deg. Det finnes forskjellige typer solprodukter som fungerer på ulik måte, men for å være godkjent må et solprodukt inneholde filter som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. En vanlig feil når man smører seg inn, er at man bruker for liten mengde. For å få fullgod beskyttelse er det viktig at du bruker rikelig med solkrem og smører deg inn i god tid før du går ut. På den måten kan du være sikker på at solkremen rekker å trekke inn i huden. Det er spesielt viktig hvis du har tenkt å bade. Husk å smøre deg inn etter bading og å påføre solkrem flere ganger i løpet av dagen.

Hvilken solfaktor passer for deg? 

Hvor lenge du kan være ute i solen, avhenger av hvor lett huden din blir rød. Det svenske legemiddelverket har kategorisert solkrem i fire ulike styrker. En solkrem med solfaktor mellom 6 og 10 gir lav beskyttelse, solfaktor 15–25 gir middels beskyttelse, solfaktor 25–50 gir høy beskyttelse, og solfaktor 50+ gir deg svært høy beskyttelse. Hvor godt en solkrem beskytter huden, avhenger av en rekke ulike faktorer. Hvor sterk solens stråling er, avhenger av hvor høy UV-indeksen er, noe som igjen er avhengig av årstid, tid på døgnet, geografisk sted og hvor sterkt ozonlaget er akkurat der og da. UV-indeksen er høyere jo nærmere ekvator du kommer, og midt på dagen er solstrålingen sterkest. Hvis du er usikker på hvilken solfaktor du skal velge, bør du alltid gå opp et nivå og bruke en som gir deg høyere beskyttelse. KICKS tilbyr også dagkremer med solfaktor, men husk at det er viktig å smøre inn ansiktet med en supplerende solkrem hvis du planlegger å være lenge ute i solen. Vær også oppmerksom på at solstrålene kan trenge gjennom skyene, så selv om du ikke ser solen, er det viktig å smøre seg inn.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331