Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Din beste solbeskyttelse for kroppen

Nyt solen, men ikke glem det viktigste – solbeskyttelse som sommersikrer huden fra topp til tå! Sjekk ut disse populære solproduktene for kroppen, som får toppomtaler av KICKS’ klubbmedlemmer på kicks.no.

Beskytter lenge

Sunscreen Mousse trekker inn i det øverste hudlaget i stedet for å legge seg på overflaten, og beskytter derfor effektivt i seks timer selv om du svetter eller bader. Det er supert for deg med svært sensitiv hud og passer også til barn. Blant de pleiende ingrediensene finner du vitamin E, vitamin C, silkeekstrakt og kollagen.

"Veldig god under sminke. Sminken legger seg pent over, og dens litt klebbige konsistens fungerer som en primer. Irriterer ikke, svir ikke og tørker ikke ut huden (selv på øyelokkene). Jeg har akne hud, men oppleve ikke at jeg får flere utbrudd med denne." - Aleksandra

Velduftende klassiker

Lait Solaire har samme fuktighetsgivende egenskaper og populære sitrusduft som Biotherms klassiske bodylotion Lait Corporel, og kommer i en like stor pumpeflaske. Med denne bestselgeren beskytter du både ansiktet og kroppen.

”Fantastisk solkrem. Jeg har reagert voldsomt på andre solkremer, som har gitt meg eksem- denne tåler huden min godt. Den smøres lett utover, trekker raskt inn, føles ikke klissete og varer lenge.” - Lea

Svalende spray

Niveas praktiske solkremspray i sprayflaske dekker enkelt hele kroppen uten at du trenger å bruke hendene, og trekker raskt inn i huden samtidig som den gir en avkjølende følelse. Den er med andre ord et skikkelig godt valg en varm dag på stranden!

”Liker den kjempe godt.” - Michelle

Snill mot miljøet

Denne pleiende solkremen inneholder ingredienser utviklet med respekt for livet i havet og kommer i en bærekraftig papirbasert tube. Den passer for alle hudtyper, både til ansiktet og kroppen og kan også brukes på barn.

”Veldig god. Lukter himmelsk, treker raskt i huden, ikke etterlater hvit hinne på huden. Fukter godt i tillegg, og ikke tilgriser klær.” - Kaja

For punkbeskyttelse

En solstift med maksimal SPF er uvurderlig i sommerens håndvesker og strandvesker. Clarins Invisible Stick Sun Care er ufarget, klisser ikke og trekker raskt inn i huden, og er derfor perfekt for å beskytte for eksempel hårfestet, midtskillet, nesen og ørene.

”Dette produktet er genialt! har brukt den over sminke og den gir ikke farge eller ødlegge sminken. Den gir en glow effekt som er nydelig.” - May

 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331