Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Eye makeup remover

43 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Kjøp sminkefjerner hos KICKS! 

En sminkefjerner hjelper deg å fjerne ekstra gjenstridig eller vannfast sminke, uten at du trenger å gni og irritere huden. Ved hjelp av pleiende og fuktighetsgivende ingredienser blir hud og øyevipper rene uten å føles uttørket. Hos KICKS finner du et stort utvalg av sminkefjernere både for vanlig og vannfast sminke fra kjente og populære skjønnhetsmerker som Lancôme, Helena Rubinstein, Clinique og Sensai. Hvis du vil smøre inn huden med en pleiende nattkrem, mykgjørende ansiktsmaske, dyptvirkende ansiktsserum eller fuktighetsgivende øyekrem etter sminkefjerningen, finner du selvfølgelig også et bredt utvalg av ansiktspleie hos oss. Velkommen til å handle på nettet eller besøke din nærmeste KICKS butikk!  

Hva er sminkefjerner?

Sminkefjerner, eller makeup remover som de også kalles, er rengjøringsprodukter som er spesielt tilpasset den tynne og sensitive huden i ansiktet eller rundt øynene, og som har evnen til å rengjøre i dybden uten å ha en irriterende eller uttørkende effekt. En sminkefjerner for øynene, ofte kalt eye makeup remover, inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som mykgjør den tynne huden rundt øynene og ofte har en styrkende effekt på øyevippene. Sminkefjerner finnes for både vanlig og vannfast makeup, sistnevnte inneholder vanligvis olje som raskt og effektivt rengjør uten å irritere eller tørke ut huden eller vippene. 

Hvordan fungerer en sminkefjerner? 

Sminkefjerner finnes i flere ulike konsistenser, blant annet olje, mousse, rensemelk, våtservietter/wipes eller fyldige balms. Noen skal påføres på tørr hud for best effekt, andre fungerer bedre hvis de påføres på fuktig hud. Noen kommer best til sin rett hvis du påfører dem i ansiktet eller på øynene ved hjelp av en bomullspad. Ikke glem å jobbe med varsomme hender, spesielt når du fjerner øyemakeup. Hvis du drar og gnir i ansiktet eller på øynene, er det stor risiko for at huden blusser opp og blir følsom og/eller at øynene blir irriterte og du mister mange øyevipper raskere.  

Hvorfor skal jeg bruke sminkefjerner i ansiktet? 

Fordi det er den mest skånsomme rengjøringsmetoden når det gjelder å fjerne sminke, spesielt vannfast. En vanlig ansiktsvask er ikke alltid nok, spesielt hvis du har brukt ekstra mye sminke eller sminke som er ekstra vannbestandig eller helt vannfast. Da bør du heller tilføre litt ekstra effektive rengjørende ingredienser med en sminkefjerner som også er beriket med både pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, det gjør rensen til en mykgjørende (og mer behagelig) historie.  

Hvordan vet jeg hvilken sminkefjerner som er best for meg? 

Sminkefjerner finnes, som allerede nevnt, i flere ulike konsistenser og skal brukes på litt forskjellige måter for å oppnå beste effekt. Å velge en variant som passer hudtypen din er alltid en god idé, men du kan også la eventyrlysten ta over og prøve deg frem til den formelen som du synes føles best for huden din. Vil du ha noen generelle tips på veien? Tørr hud trives ofte godt med en sminkefjerner som er litt ekstra fuktighetsgivende, som for eksempel oljebaserte varianter eller balms. Mens fet hud eller blandingshud vanlig trives litt bedre i mer dyptrensende varianter som ofte er gelbaserte. Hvis du bruker vannfast sminke, er en sminkefjerner beregnet for dette ditt beste alternativ, de har ofte en oljebasert formel og kan brukes på både øynene og munnen. Hvis du ofte er på farten eller ikke orker en streng renserutine, kan sminkeservietter/wipes være et godt alternativ for å fjerne smuss og sminke fra hud og øyevipper.  

Hos KICKS finner du et stort sortiment av sminkefjerner, både i butikk og på nettet 

En sminkefjerner fjerner effektivt både gjenstridig og vannfast makeup uten å irritere eller tørke ut huden eller vippene. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av sminkefjernere i både olje- og mousse-, gel- og lotionbaserte varianter for alle hudtyper og hudproblemer. Velkommen til nærmeste KICKS-butikk eller handle på nettet!  
 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331