Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Eye makeup remover

61 produkter
Sorter: Mest kjøpte

En eye makeup remover er spesielt beregnet på det ømfintlige området rundt øynene og løsner effektivt øyenmakeup, også vannfaste produkter.

En eye makeup remover inneholder pleiende stoffer som mykgjør den tynne huden rundt øynene, tilfører fuktighet og styrker øyenvippene uten å irritere eller virke uttørrende.

Om du bruker vannfaste produkter anbefales det å bruke en remover som inneholder olje. Den vil fjerne hardtsittende makeup mer effektivt, samtidig som at den er skånsom mot øynene.

Når du skal bruke en flytende eye makeup remover så anbefales det at du rister flasken med sminkefjerner godt før bruk, påfør produktet på et fuktet bomullspad og fjern øyenmakeupen forsiktig.

Hos KICKS finner du flere sminkefjernere med ulike formuleringer. Vi har sminkefjernere som er oljebaserte, mousse, gel, lotion, melk og servietter.

Vi har eye make up removers fra flere ulike varemerker og du kan handle på kicks.no eller i en av våre butikker.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331