Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Ansiktsvann

159 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Ansiktsvann / toner


Når du har renset huden med en ansiktsrens, er det viktig at du bruker et ansiktsvann / toner for å balansere huden din. Ansiktsrensen åpner opp porene og renser i dybden, mens ansiktsvannet trekker porene sammen igjen. Et ansiktsvann gjenoppretter også hudens naturlige pH-verdi, tilfører huden fuktighet og fjerner eventuelle rester av smuss eller makeup etter ansiktsrensen. Ansiktsvannet forbereder huden på det neste trinnet i hudpleierutinen, nemlig tilføring av fuktighet ved hjelp av et serum eller en ansiktskrem. Du finner alltid et ansiktsvann som passer for din hudtype, uansett om du har normal, tørr, fet eller ømfintlig hud.

 

Toneren vil også forberede huden på de neste stegene i hudpleierutinen din. Et fuktighetsgivende serum burde påføres etter ansiktsvannet og deretter en dagkrem/nattkrem. Det finnes flere ansiktsvann ut ifra hvilken hudtype du har, tørr, fet, normal eller følsom hud.

Om du har følsom og tørr hud er et beroligende ansiktsvann å anbefale. Det kan også hjelpe til med å dempe rødhet og man unngår følelsen av en stram og irritert hud.

Har du uren og fet hud så kan det anbefales å bruke et ansiktsvann som balanserer og tar vekk overflødig talg uten å tørke ut huden.

Ansiktsvann får du også i spray for som en ansikts mist. Denne er herlig å ta med seg og gir en oppfriskende følelse i løpet av dagen. Deilig om man jobber foran en data hele dagen eller å ha med seg på reise.

Ansiktsvann finner du i våre KICKS-butikker og på kicks.no.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022