Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Anti-aging

213 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Finn de beste anti-age produktene tilpasset din hud! Med gode anti-age produkter kan du redusere fine linjer og rynker og få huden til å se glødende og herlig ut. KICKS har et stort tilbud av anti-age produkter som rengjøring, serum, ansiktsmasker, dag- og nattkrem og øyekrem.

Velg anti-agingprodukter tilpasset alderen din, siden huden har forskjellige behov i ulike aldrer.

I 20-årsalderen er det viktig å rengjøre huden og tilføre nok fuktighet for å bevare huden i god stand. En fuktighetsgivende ansiktsmaske og en ansiktskrem med SPF er en god grunnrutine.

Ved 30 – årsalderen kan det være lurt å begynne å forebygge for rynker og fine linjer. Vær nøye med hudpleierutinen din og begynn å innføre anti-age produkter. Gi det litt tid og arbeid inn et og et produkt om du har sensitiv hud.

Ved 40 -årsalderen begynner fine linjer rundt øynene å melde seg, og huden kan kjennes tørr ut.Vekk gløden i huden med eksfolierende produkter, og bruk en anti-agingkrem med hyaluronsyre som virker utglattende. Kompletter gjerne med et serum som virker oppstrammende på huden, og en øyekrem som bekjemper rynker.

Fra 50-årsalderen blir huden tynnere og tørrere og trenger mer fuktighet. Bruk rike og fuktightesgivende produkter som holder huden myk og fin.

Om du er usikker på hvilke produkter som passer deg og din hudtype, så er du velkommen til en KICKS butikk for å få hjelp av våre utdannende hudpleiere.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331