Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Er du på utkikk etter en sminkeveske / makeup bag eller toalettmappe? KICKS har flere sorter som passer perfekt til oppbevaring av sminke og hudpleie.

Når man skal ut å reise er det viktig å kunne frakte sminke og toalettsaker på en enkel og fin måte. KICKS tilbyr for eksempel ulike modeller som er gjennomsiktige, som gjør det enklere å kunne se produktene du har med. Noen av sminkeveskene er delt inn i ulike seksjoner som gjør det enkelt å ha oversikt over tingene sine.

En toalettmappe eller sminkeveske beskytter makeupen og hudpleien og du unngår at den skades når du er på reise.

Sminkeveskene og toalettmappene kommer i ulikt materiale og finnes i mange fine farger og design. Noen passer også til å kunne ha med seg i håndvesken for småsaker man har med seg hver dag. Hvorfor ikke oppbevare leppestiften, pudderet og parfymen i en fin og praktisk toalettmappe?

Hos KICKS finner du din personlige favoritt.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331