Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Ansiktsverktøy og rollers: fremmer velværet for deg og huden

Interessen for ansiktsruller har eksplodert de siste årene, og i dag er ingen hudpleierutine komplett uten en ansiktsrulle, gu sha-stein eller dermaroller. Hos KICKS finner du en rekke ulike ansiktsverktøy som gjør at ansiktet får en frisk glød, økt spenst og redusert synlighet av kvisearr. Ansiktsruller demper dessuten hevelse, og en kinesisk gu sha-behandling kan på sikt gjøre fine linjer mindre fremtredende.
Tips! Vil du vite hvordan du får maksimal effekt ut av dine ansiktsverktøy som rollers og gu sha-stein? Les veilederen vår her!

Rull frem glød med en ansiktsrulle i stein

Jade, rosenkvarts og opalitt. Ansiktsruller i ulike steinsorter har blitt en skjønnhetsfavoritt hos mange. Og vi forstår hvorfor! En ansiktsrulle stimulerer blodsirkulasjonen, slik at huden får frisk glød. Dessuten bidrar den til å dempe hevelse ved å flytte væske som har samlet seg i lymfeknuter i ansiktet. En ansiktsrulle er derfor perfekt å rulle under øynene om morgenen ettersom mye væske samles akkurat der. Du kan gjerne legge den i kjøleskapet kvelden før hvis du vil ha en ekstra avkjølende effekt. Ansiktsruller finnes i forskjellige steinmaterialer, og de mest populære variantene er jade, rosenkvarts og opalitt. Men hva er egentlig forskjellen? En jaderoller har en grønn stein og er mer kompakt enn for eksempel rosenkvarts, som er et mer porøst materiale. Jade skal etter det som sies hjelpe deg med å slappe av og har en beroligende effekt på huden. Det sies at rosenkvarts har en svalende effekt på huden.

Gua sha: hjemmebehandling for økt spenst og elastisitet

 Gua sha er en flere tusen år gammel kinesisk behandling som gir huden økt spenst og elastisitet. I behandlingen brukes en stein, ofte laget av rosenkvarts eller jade, som i motsetning til en ansiktsrulle skal dras i lette, oppadgående bevegelser over de ulike delene av ansiktet. Med gua sha kan du enkelt gi deg selv en ansiktsbehandling på hjemmebane som gir et godt resultat på sikt. Behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen og lymfesystemet, noe som gir huden en fin glød – dessuten får ansiktet en naturlig contour. Gjentatt bruk har også en effekt på fine linjer, som blir mindre fremtredende.

Bli kvitt aknearr og forstørrede porer med en dermaroller

Strever du med problemhud og leter etter måter å bli kvitt aknearr og forstørrede porer på? Da kan en behandling med dermaroller være løsningen! En dermaroller består av små mikronåler som forsiktig lager mikroskopiske hull i huden når den rulles over huden. Men i motsetning til et vanlig sår er hullene fra nålene en kontrollert skade. Og det er under selve tilhelingen av hullene at de fine resultatene av behandlingen oppstår. Når huden skades og skal repareres, stimuleres produksjonen av kollagen, noe som reduserer synligheten av fine linjer, kvisearr, pigmentering og forstørrede porer. Huden blir jevnere, fastere og får en fin glød.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022