Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Øyemaske

Beauty tester

26 produkter

Øyemasker for alle anledninger

En øyemaske, på engelsk eye mask, fungerer perfekt som en quickfix før festen, daten eller til alle andre anledninger der du gjerne vil kvikke opp et par trøtte øyne. Selv om huden har det best når vi er uthvilt og balanserte, er vi ikke alltid det – og det er da du må ha helteproduktene dine for hånden. Øyemasken fungerer også ypperlig som et supplement i den daglige hudpleierutinen for å gi et mer langvarig resultat. En øyemaske kan enkelt påføres som et siste steg i hudpleierutinen, over din vanlige øyekrem for eksempel, eller brukes ukentlig ved behov. Påfør øyemasken rett etter morgen- eller kveldsrutinen. Varier hvilken øyemaske du bruker, avhengig av hudens spesifikke og midlertidige behov. Det er også viktig å tilpasse øyemasken etter alder. Øyemasker kommer nemlig i ulike konsistenser og teksturer og fyller ulike funksjoner avhengig av hudtype og behov. I likhet med andre hudpleieprodukter finnes det øyemasker for ulike hudtyper som tørr, fet, sensitiv, moden og normal. Hvis øyepartiet er tørt, kan du legge en fuktighetsgivende øyemaske med for eksempel hyaluronsyre under øyeområdet. Hvis du derimot vil at øyemasken skal motvirke fine linjer og aldringstegn, kan du se etter C-vitamin blant ingrediensene. Hos KICKS finner du et bredt sortiment av øyemasker, hudpleie, eye masks og eye pads – uansett hvilke mål du har for huden. Hos oss finner du både luksusvarianter og rimeligere varianter av den populære øyemasken – tilpasset det tynne hudområdet rundt øyet.

Eye pads tilpasset dine behov


En favoritt du ikke vil være foruten, er øyemaskens signaturprodukt: eye pads (også kalt eye patches). Eye pads er ofte laget i gelmateriale og er praktisk formet etter øyets konturer. På den måten er de enkle å bruke – og du kan lett legge et par eye patches under øyet samtidig som du leser en bok, sitter ved datamaskinen eller ser på TV. Eye pads er dessuten spesifikt tilpasset for å være skånsomme mot den følsomme huden rundt øyet.

Huden påvirkes av mange forskjellige faktorer, også huden rundt øynene. Kaldt vær, stress, lite søvn og kosthold for å nevne noen få faktorer. Eye pads påføres enkelt under øyeområdet og takler mange av de vanlige trøtthets- og aldringstegnene. Hos KICKS finner du eye pads som er boostet med næringsrike ingredienser som effektivt demper hevelser og reduserer fine linjer og mørke ringer.

Tips! Hvis du våkner med et par morgentrøtte øyne, kan du dempe hevelsen ved å legge eye pads i kjøleskapet over natten – det gir en umiddelbart avkjølende effekt. Cucumber Hydra Gel Patches fra Thomas Roth er en favoritt hos mange.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331