Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Micellaire

10 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Rens ansiktet med micellaire

Micellaire er en tynn ansiktsrens som har tatt skjønnhetsverdenen med storm. Med micellarvann kan du vaske ansiktet og effektivt fjerne smuss og urenheter, noe som gjør det til et populært innslag i hudpleierutinen. Ettersom micellaire ikke tørker ut, stresser eller irriterer huden, er det ofte en mer skånsom måte å rense ansiktet på. For å bruke produktet fukter du en bomullspad med rensevann. Deretter drar du bomullspaden over ansiktet for å fjerne smuss og sminke i én omgang. Etter at du har påført micellarvann, trenger du ikke å skylle ansiktet med vann. Når produktet er absorbert av huden, kan du fortsette med din vanlige hudpleierutine og for eksempel legge på serum, øyekrem, dagkrem eller nattkrem. KICKS har et av de bredeste sortimentene innen hudpleie på nett og i butikk. Utforsk vårt utvalg av skjønnhetsprodukter på nettet eller besøk oss i en av våre butikker.

Micellært vann for alle hudtyper

Micellært ansiktsvann passer for de fleste hudtyper og har flere egenskaper og funksjoner for huden. Om morgenen er det et perfekt produkt å bruke for å fjerne urenheter som ansiktet har trukket til seg i løpet av natten, og om kvelden kan micellar water hjelpe deg med å fjerne sminken. I tillegg til å rense og fjerne smuss kan micellaire også ha en beroligende og fuktighetsgivende effekt, noe som gjør at de fleste produkter også passer for deg med sensitiv, irritert eller tørr hud. KICKS har et bredt sortiment av micellaireprodukter som er spesielt tilpasset ulike hudtyper, for eksempel tørr hud eller sensitiv hud. Hvis du er usikker på hvilket produkt som passer best for deg og dine behov, kan du alltid kontakte KICKS kundeservice.

Hvordan fungerer micellarvann?

Micellarvann har en spesiell sammensetning som inneholder miceller, en mikroskopisk ingrediens med molekyler som binder og løser opp sminke, smuss og urenheter uten å irritere hudens barriere. De rengjørende micellene har egenskaper som gjør at de kan suge til seg både vannløselig og fettløselig smuss. Ettersom det micellære vannet kapsler inn urene partikler og sminkerester, kan de raskt og enkelt fjernes uten at du behøver å gni eller skylle av produktet. På den måten unngår du å skape irritasjon i ansiktet. Ettersom du ikke trenger å bruke vanlig vann etterpå, unngår du også å tørke ut huden. Den lette og milde konsistensen til micellarvannet etterlater også en deilig og sval følelse som gjør at huden føles ekstra myk og glatt.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331