Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Micellaire
Micellar water, eller micellevann, er en ansiktsrens med molekyler som fungerer som små magneter som trekker til seg makeuprester og smuss. Micelle-produkter er svært skånsomme mot huden og samtidig utrolig effektive på både foundation og øyesminke.

Påfør micellevann på en bomullspad og før den over huden til alle urenheter og rester av makeup er helt borte. Det er ikke nødvendig å skylle med vann etterpå! Foretrekker du et skummende rengjøringsprodukt, kan du heller avslutte med micellevann for å fjerne de siste restene som tradisjonelle rengjøringsprodukter ikke får med seg.

KICKS har micellarvann for alle hudtyper, også de som er ekstra følsomme og sensitive. Om du skulle behøve å freshe opp ansiktet i løpet av dagen, så kan du ta med micellar i vesken, med en bommulspads og gå over ansiktet i løpet av dagen. 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331