Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Rengjøringsbørster – boost hudpleierutinen din!

Rens er det viktigste steget i hudpleierutinen og gjør rutinens etterfølgende steg mer effektive. En rengjøringsbørste er derfor et perfekt verktøy for å booste hudpleierutinen og gjøre den så effektiv som mulig. En rengjøringsbørste fjerner både makeup og dagens hudpleieprodukter på en skånsom måte og forbereder huden på kveldsrutinen. Fordelene med å fjerne smuss fra ansiktet med en mekanisk rengjøringsbørste i stedet for med hendene, er at rengjøringen blir mer effektiv. En rengjøringsbørste fjerner døde hudceller, løser opp makeuprester i porene og fjerner en stor del av smussen som huden har tatt til seg i løpet av dagen. Dessuten er rengjøringsbørster i silikon antibakterielle, noe som betyr at de bare trenger å skylles av med såpe og vann. Du kan velge rengjøringsbørste etter hudtype – her finner du børster for både normal og sensitiv hud.

KICKS har flere rengjøringsbørster i sortimentet fra populære varemerker som Foreo og KICKS Beauty. Kjøp din favoritt online på KICKS.no eller i din KICKS-butikk.

Rengjøringsbørster for ansiktet – eksfolierer og gir glød

En rengjøringsbørste for ansiktet er spesielt utviklet for effektiv fjerning av smuss og makeuprester – men visste du at rengjøringsbørsten også er god for huden på andre måter? Børstehodet bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen når det masseres mot huden, slik at huden får en fin glød etter bruk. Eksfolieringseffekten bidrar også til at serum og ansiktskremer trenger raskere inn i huden. På den måten øker du effekten av de andre hudpleieproduktene når du bruker en rengjøringsbørste. Massasje kan også ha en oppstrammende effekt på huden – og gir en herlig følelse.

Hvordan bruker jeg en regjøringsbørste?

For at du skal få best mulig resultat av rengjøringsbørsten, er det viktig å bruke den på riktig måte. Fukt både hud og børste før du går i gang. Deretter påfører du ønsket mengde renseprodukt på huden, plasserer rengjøringsbørsten mot huden og rengjør med sirkulære bevegelser. Du bør verken trykke for hardt eller for lite – passe er best. Det holder å bruke rengjøringsbørsten i ca. ett minutt. Når du er ferdig, kan du la børsten lufttørke på et passende sted.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331