Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30% på salgs-prisen!

Rengjøringsbørster – boost hudpleierutinen din!

Rens er det viktigste steget i hudpleierutinen og gjør rutinens etterfølgende steg mer effektive. En rengjøringsbørste er derfor et perfekt verktøy for å booste hudpleierutinen og gjøre den så effektiv som mulig. En rengjøringsbørste fjerner både makeup og dagens hudpleieprodukter på en skånsom måte og forbereder huden på kveldsrutinen. Fordelene med å fjerne smuss fra ansiktet med en mekanisk rengjøringsbørste i stedet for med hendene, er at rengjøringen blir mer effektiv. En rengjøringsbørste fjerner døde hudceller, løser opp makeuprester i porene og fjerner en stor del av smussen som huden har tatt til seg i løpet av dagen. Dessuten er rengjøringsbørster i silikon antibakterielle, noe som betyr at de bare trenger å skylles av med såpe og vann. Du kan velge rengjøringsbørste etter hudtype – her finner du børster for både normal og sensitiv hud.

KICKS har flere rengjøringsbørster i sortimentet fra populære varemerker som Foreo og KICKS Beauty. Kjøp din favoritt online på KICKS.no eller i din KICKS-butikk.

Rengjøringsbørster for ansiktet – eksfolierer og gir glød

En rengjøringsbørste for ansiktet er spesielt utviklet for effektiv fjerning av smuss og makeuprester – men visste du at rengjøringsbørsten også er god for huden på andre måter? Børstehodet bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen når det masseres mot huden, slik at huden får en fin glød etter bruk. Eksfolieringseffekten bidrar også til at serum og ansiktskremer trenger raskere inn i huden. På den måten øker du effekten av de andre hudpleieproduktene når du bruker en rengjøringsbørste. Massasje kan også ha en oppstrammende effekt på huden – og gir en herlig følelse.

Hvordan bruker jeg en regjøringsbørste?

For at du skal få best mulig resultat av rengjøringsbørsten, er det viktig å bruke den på riktig måte. Fukt både hud og børste før du går i gang. Deretter påfører du ønsket mengde renseprodukt på huden, plasserer rengjøringsbørsten mot huden og rengjør med sirkulære bevegelser. Du bør verken trykke for hardt eller for lite – passe er best. Det holder å bruke rengjøringsbørsten i ca. ett minutt. Når du er ferdig, kan du la børsten lufttørke på et passende sted.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331