Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Et av de heteste produktene i rengjøringsrutinen er en rengjøringsbørste for ansiktet. Med en ansiktsrengjøringsbørste så får du det mest optimale resultatet. Et slikt redskap for ansiktet slipper du å bruke hendene som ofte har mange bakterier man ikke ønsker å ha i ansiktet.

Flere av våre mest populære rengjøringsbørster er laget av siilikon som effektivt tar vekk skitt, overflødig talg og olje. Den renser på dypet og gir et herlig og fresht resultat. Flere av rengjøringsbørstene er tilpasset ulike hudtyper som normal, fet eller tørr hud. Velg den som passer din hudtype for best effekt.

En rengjøringsbørste for ansiktet vil gi huden en strålende glød og fjerne døde hudceller som også gjør at de produktene du påfører etter rensen vil trekke bedre og dypere inn i huden.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331