Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ultra Facial Cleanser 150 ml

Ultra Facial Cleanser 150 ml

Kiehls

Mild ansiktrens for alle hudtyper, renser og fjerner makeup uten å tørke ut huden. Reduserer overflødig olje.
185 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Pamela | 03-04-2019
Kjøpte den dersom jeg leste hypet rundt den, men føler at den ikke funker for meg. Jeg har veldig fet hud, og denne ansiktsvasken tørket meg ut på helt feil måte.
Karen | 27-01-2019
Fantastisk rens for alle hudtyper. Denne rensen reddet huden min da jeg var i Hong Kong, og har gjort underverker mot huden min siden jeg kom hjem og. Har brukt denne rensen i ett år nå, og kommer ikke til å bytte med det første. Jeg har oljete, sensitiv hud som er dehydrert, og huden min er kresen på hvilke produkter som funker. Denne rensen etterlater huden helt ren, uten å virke uttørrende på huden.
Anja | 05-10-2018
En super rens. Huden føles ikke tørr etter bruk og den kan brukes for å fjerne øye-sminke også, svir ikke, etterlater seg ingen mascara rester. Anbefales !

Mer Informasjon

Mild ansiktrens for alle hudtyper, renser og fjerner makeup uten å tørke ut huden. Reduserer overflødig olje. Inneholder fuktighetsgivende oliven ekstrakter (squalane), aprikoskjerneolje og vitamin E.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331