Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Kiehls

Kiehl's since 1851

Kiehl's since 1851, det anerkjente New York brandet , med de absolutt beste kvalitetsproduktene til hud-, kropp- og hår, er stolte over å åpne den første shop-in-shop i Norge. Kiehl's ble grunnlagt som et apotek på Manhattan i New Yorks East Village kvartal, for mer enn 160 år siden. Kiehl’s helt unike resept på suksess hviler på en solid bakgrunn av en blanding av kosmetikk, farmakologi, naturlegemidler og medisinsk kunnskap, som er utviklet og formidlet gjennom generasjoner. Kiehl's produkter er verdenskjente for deres enestående kvalitet og effektivitet. Hos Kiehl’s velger vi så naturlige ingredienser som mulig i våre produkter, og er ekstremt påpasselige med å alltid benytte de mildeste og mest effektive ingredienser. På den måten kan vi tilby det beste til våre kunder i hele verden.

Farger
183 produkter
Mest køpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331