Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Gentle Cleanser 100 ml
Kampanje 20%

Gentle Cleanser 100 ml

Kora Organics

En rik og mild rens som skånsomt renser sensitiv hud. Denne rensen har en formel som inneholder nonifrukt, kamille og ekstra fra ringblomst.
239,20 kr
299 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En rik og mild rens som skånsomt renser sensitiv hud.
Denne rensen har en formel som inneholder nonifrukt, kamille og ekstra fra ringblomst. Kombinert med avokadoolje mykgjør og beroliger den huden samtidig som den etterlater huden frisk og myk. Den renser forsiktig uten å tørke ut eller irritere, fjerner sminke, motvirker rødhet og tilfører fuktighet.
Påfør ved forsiktig å massere inn en liten mengde av produktet med sirkulære bevegelser i ansiktet, halsen og utringningen. Skyll deretter med vann og tørk huden ved å klappe lett med et håndkle. Påfør deretter valgfri mist og ansiktskrem fra Kora Organics. Brukes morgen og kveld.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331