Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser
Kampanje 20%

Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser

bareMinerals

FORDELER: Dyprens som virker behandlende på urenheter og forebygger fremtidige utbrudd. KONSISTENS: Klar gelé som omdannes til et forfriskende skum når den blandes med vann.
215,20 kr
269 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maren | 30-05-2019
Har fet hud med en del akne og store porer, denne rensen gjør virkelig underverker🙌🏼 magisk for min hud!
Cecilie | 29-05-2019
Veldig fornøyd med denne! Huden har blitt bedre etter bare 1,5 ukes bruk! Har ikke mye kviser men en del hudormer i kinn og på nese. Kommer definitivt til å kjøpe denne igjen!
Lilli | 28-05-2019
En ok cleanser..., ikke noe jeg hadde kjøpt igjen. Merket ingen forskjell på huden etter å ha brukt den fast i noen uker. Jeg har tørr hud, med kviser, oljete t-sone. Har enda ikke funnet en «drømme» cleanser som har endret ordentlig på huden min, søket går videre.

Mer Informasjon

FORDELER:
Dyprens som virker behandlende på urenheter og forebygger fremtidige
utbrudd.
KONSISTENS:
Klar gelé som omdannes til et forfriskende skum når den blandes med vann. Neste generasjons rengjøring, som også er forsterket med naturlig peppermynte og ingefærekstrakt som beroliger huden og gjør det klar.
Dermatologisk testet. Ikke-komedogen.
I en amerikansk klinisk studie vurderer 93% av kvinnene at Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser gjør at huden føles ren. * 95% av kvinner mente Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser føltes effektiv og mild.* 93% av kvinnene følte at Blemish Remedy Anti-Imperfection Treatment Gelée Cleanser gjorde at hudens så sunnere ut.*
*Basert på en 42-dagers uavhengig forbrukerstudie i USA med 103 kvinner.
Påfør en liten mengde på fuktet ansik og masser inn til du får en
skumkonsistens. Unngå øyepartiet.
Hvis flass eller tørrhet oppstår, reduser bruk til én gang om dagen eller
annenhver dag.
Rens godt med med varmt vann.
Inneholder ikke parabener.
Aktiv ingrediens: Salicylic Acid 1% Övriga ingrediener: Water (Aqua/Eau), Sorbitol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Glycol Carboxylate, Glycerin, Disodium EDTA, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Sea Salt, Fragrance (Parfum), Limonene, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol
Volum:120 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331