Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

ghd Unplugged + Flight Core Set XMAS

Vurderinger
Pris
3 899 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Unplugged + Flight Core Set XMAS
p94035306
v94035307
ghd
NOK
3899
Enten det er en høytidsferie eller et fremtidig eventyr, så betyr vårt gavesett på farten at du ikke trenger å gå på kompromiss med stylingrutinene dine når du er på reise. Med vår første ledningsfrie rettetang-ghd unplugged og signaturproduktet reisehårføneren ghd flight®, sammen med en langhårsbørste i reisestørrelse og varmebeskyttende spray, pakket i en elegant reiseveske.
Bærbar og kraftig: Vår første ledningsfrie rettetang - ghd unplugged - med et avansert litium-ion-batteri med lang driftstid, som garantert gir samme ytelse som ghd i vanlig størrelse. De glatte, høyglansede keramiske platene har dual-zone teknologi for å sikre at den optimale stylingtemperaturen på 185°C opprettholdes, noe som gir glatte, glansfulle resultater uten ekstrem varme. Med en kompakt, slank og ergonomisk design er ghds unplugged perfekt for friske opp krøller, bølger og glatte frisyrer når du er på farten. Lad enkelt fra din bærbare datamaskin, bil eller en plugg med USB-C-adapter, for opptil 20 minutter med kontinuerlig styling*. En stylinghelt med flyvennlig teknologi, perfekt for den travle festsesongen og enda lenger.
Aldri mer hotellets hårføner takket være ghd flight®, vår ikoniske hårføner i reisestørrelse. Med sin kompakte, sammenleggbare design føner ghd flight® håret effektivt og profesjonelt-med 70% av kraften fra ghd air®, samtidig som den er 50% lettere**. Et avtakbart presisjonsmunnstykke og variable temperatur- og hastighetsinnstillinger gir optimal kontroll slik at du kan oppnå den stilen du ønsker. For ekstra trygghet slår ghds sikringsteknologi av føneren og forhindrer overoppheting hvis den holdes nær håret. Med to spenningsinnstillinger på både 240 V og 120 V kan du nyte din egen ghd-føner uansett hvor i verden du befinner deg.
Beskytt håret selv når du er på farten med nr. 1 bestselgeren ghd bodyguard heat protect spray, nå i en reisevennlig størrelse. Med det karakteristiske ghd varmebeskyttelsessystemet som gir et usynlig lag med varmebeskyttelse for hår som både ser og føles sunnere†. Glatt, fullfør og rett opp stylingen med den lille langhårsbørsten fra ghd, med profesjonell design og mykt, sklisikkert håndtak. Oppbevar ditt stylingtilbehør trygt og godt i den store, luksuriøse varmebestandige vesken.
Oppfyll alle dine ønsker om luksuriøs reisestyling med dette eksklusive gavesettet fra ghd.

*Nøyaktig brukstid avhenger av hår og stylingvaner
**Sammenlignet med ghd air® profesjonell hårføner
†Forbrukerundersøkelse, 101 kvinner, april 20.
††I tråd med IATA-retningslinjene for transport av bærbare elektroniske enheter. Det anbefales ikke å bruke ghd uten plugg på flyreiser.
Vekt:
1200 g
EAN:
5060760616946

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331