Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Hårinpakning & Hårkur

Utsolgt online - Finn i butikk
(1)
OlaplexNo.3 Hair Perfector 100 ml
329 kr
170 produkter

Kjøp hårkurer og hårmasker på nettet eller i butikk hos KICKS 

Du vet vel at en hårmaske kan gjøre stor forskjell for håret ditt? I tillegg til å vaske og mykgjøre håret med sjampo og balsam trenger håret også regelmessig fuktighet for å ha det bra og se så bra ut som mulig. En hårkur, eller hårmaske som det også kalles, kan for eksempel gi nytt liv til glansløst hår, og bidra til å reparere slitte hårtupper og dempe krus. Hvis du allerede har et friskt og sunt hår, kan en hårkur også bidra til å bevare håret sunt og vakkert. 

Trenger jeg en hårkur eller hårmaske? 

Hvis du har tørt, slitt og glansløst hår, kan en dose hårkur gjøre stor forskjell både for hvordan håret føles og hvordan det ser ut. Akkurat som huden din trives med fuktighet i form av fuktighetskremer og ansiktsmasker, får håret ditt det også bedre av fuktighetsgivende produkter. En hårkur fungerer omtrent som en fuktighetsgivende ansiktsmaske (men for håret) og kan bidra til å både gi fuktighet til, pleie og reparere hårstråene dine. Det finnes altså en grunn til at hårkurer også blir kalt for hårmasker!

Hva er den beste hårmasken for håret mitt? 

Hårkurer ligner ganske mye på hårbalsam, men har ofte en mer kremaktig konsistens og inneholder vanligvis mer pleiende og fuktighetsgivende ingredienser. De kan, akkurat som sjampo og balsam, også være bra for ulike behov. Hvis håret ditt føles tørt og livløst, er en fuktighetsgivende hårkur et godt kjøp, fordi den bidrar til å gi fuktighet til hårstråene og gjør dem myke og føyelige. Hvis håret føles mer skadet og slitt, kan en reparerende og proteinberiket hårmaske være et enda bedre kjøp, fordi den inneholder styrkende ingredienser som hjelper håret ditt med å gjenvinne sin styrke og smidighet. Hvis du er usikker på hvilken type du skal velge, er en fuktighetsgivende hårmaske alltid et sikkert kort og passer for alle hårtyper. 

Hvordan bruker jeg en hårkur?

En hårkur skal, som regel, påføres etter sjampoen, men før balsam. Når du vasker håret med sjampo, åpner det ytterste laget av hårstrået seg, det gjør at hårmasken din kan trenge enda dypere ned i hårstrået og gjør nytte. Når du har skylt ut hårkuren, er det viktig at du følger opp med en dose hårbalsam, fordi det lukker hårstråene og bidrar til å bevare de pleiende eller reparerende egenskapene fra hårmasken inne i håret. Les og følg alltid instruksjonene på hårmasken. Avhengig av hvilken type hårmaske du har valgt og fra hvilket merke, kan instruksjonene om hvordan hårmasken din skal brukes for å få best mulig resultat variere. Hvor ofte du vil bruke en hårmaske er en smakssak, den vanligste anbefalingen pleier å være en til to ganger i uken. Hvor lenge hårmasken skal virke kan også variere mye, fra fem minutter til hele natten.  

Hvordan oppnår jeg den beste effekten med hårmasken min? 

Et godt tips er å først håndkletørke og gre gjennom håret før du bruker hårmasken. Da blir det lettere å fordele hårmasken jevnt over håret ditt. Hvis du vil, kan du også gre gjennom håret ditt når du har påført hårmasken, slik at den virkelig kommer til overalt og kan virke. Psst! Du vet vel at du kan booste hårmasken ved å pakke håret inn i et varmt frottéhåndkle mens den virker? Varmen fra håndkleet gjør at de pleiende og reparerende ingrediensene blir enda mer effektive og gir enda bedre effekt. Et annet tips for å booste hårmasken er å sove med den om natten og skylle den ut om morgenen. Ikke glem å følge opp med balsam! 

Hos KICKS finner du et bredt sortiment av hårkurer og hårmasker, både på nettet og i butikk 

Hvis du vil styrke skadet hår eller få en fuktighetsgivende effekt på tørre og slitte hårstrå, er en hårkur en god investering for hårpleierutinen din. Hos KICKS finner du hårkurer og hårmasker som passer til alle hårtyper og behov fra et bredt sortiment av populære merker, som Redken, Oribe, Kérastase, Continu og Olaplex. Finn din nye favoritt på nettet eller i butikk allerede i dag – håret ditt kommer til å takke deg.  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331