Håraccessoarer – finn dine favoritter og annet tilbehør hos KICK - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Håraccessoirer

15 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Tiktok-trending

Oppdag alle virale produkter

KICKS Exclusives

Her er produktene du kun finner hos oss!

Whats new?

Her finner du alle våre nyeste produkter

Summer Essentials

Alle favorittene vi ønsker oss i sommer

loppu varastosta - Se saldo i butikker
(0)
KICKS Beauty Satin Hair Scrunchie 2-p

69 kr

loppu varastosta - Se saldo i butikker
(0)
KICKS Beauty Hair Clip 2-p

69 kr

Håraccessoarer – fyll beautyhyllen med hårvennene dine

Har du uregjerlige hårstrå som ikke vil holde seg på plass? Eller kanskje du trenger å finne nye håraccessoarer til en spennende date? Hos KICKS finner du produktene du trenger for å skape din egen hårlook. Klassiske hårstrikker kan for eksempel brukes når du vil sette håret i en høy hestehale eller lage en rufsete knute på hodet. En myk scrunchie er skånsom mot håret og passer fint når du vil sette opp håret i en stilsikker dott. Når du vil holde håret unna ansiktet, fungerer et hårbånd eller en hårklemme perfekt. Det finnes også spesialdesignede hårbånd som er optimert for din hudpleierutine – beskytt håret med et hårbånd når du renser ansiktet eller legger ansiktsmaske eller makeup. Hvis du vil pleie håret innenfra, har KICKS veganske kosttilskudd som gir håret et ekstra tilskudd vitaminer slik at det kan vokse seg sterkt og friskt.

Slik får du til hårknuten, fletten eller hestehalen

Til spesielle sammenkomster som bryllup og dater må håroppsetningen både se fin ut og holde seg på plass. KICKS har derfor samlet de beste håraccessoarene slik at du kan skape akkurat den frisyren du vil ha. En pariserflette kan for eksempel festes med praktiske hårnåler i diskré farger.

Hårknuten er en enkel frisyre som passer like godt til hverdags som til fest. For å få til en fin, høy knute på hodet er håraccessoarer som hårstrikk og hårspenner nødvendige hårvenner. Få riktig tekstur på håret før oppsettingen ved å bruke en hårspray, fest deretter håret midt på hodet med en gjennomsiktig hårstrikk og sikre frisyren ved hjelp av hårnåler. Hestehalen er en hverdagsklassiker og kan enkelt piffes opp ved å bruke en stilsikker scrunchie. En vanlig hårstrikk fungerer også fint, men pass på å bruke skånsomme håraccessoarer som ikke sliter på håret.

Håraccessoarer til alle anledninger

Ved høytidelige og formelle anledninger kan det være nødvendig å piffe opp håret litt ekstra. Lag en chic hårlook ved hjelp av KICKS' populære produkter innen hårpleie. Få perfekte krøller ved å bruke varmeverktøy og passende stylingprodukter. Bruk deretter håraccessoarer som for eksempel hårnåler og hårstrikk når krøllene er på plass, for å skape ulike frisyrer som passer til ditt formål.
Tips! Redningen for enhver dårlig hårdag er hårklemmen. Separer to seksjoner av håret og fest begge partiene på bakhodet med hårklemmen. KICKS hårklemmer kommer i forskjellige farger og varianter – pynt håret med en elegant gullfarget hårspenne eller en vakker hårnål.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort