Verdens beste tørrsjampo finner du hos KICKS - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ikke glem kjæresten til Valentines Day og mamma til morsdag! Nå får du 20% på utvalgt duft t.o.m 14.02!

Kjøp tørrsjampoen som får best i test hos KICKS

Kjøp tørrsjampoen som får best i test hos KICKS

Hvis håret ditt føles skittent og fett eller bare trenger litt forfriskende volum, er en tørrsjampo en god investering for hårpleierutinen. Spray i røttene, gni løs og nyt et hår som føles renere, friskere og fyldigere. Her er bestselgende tørrsjampoer som fortjener en plass på baderomshyllen din. Husk på disse neste gang du skal tørrsjampo hos KICKS!
1
Del

Hva er tørrsjampo? 

Hvis du ikke har tid eller lyst til å vaske håret eller har våknet opp med hår som føles uventet fett og oljete, er en tørrsjampo ganske enkelt din beste venn. En tørrsjampo kan raskt suge opp overflødig olje i hodebunnen og gi håret en nyvasket følelse, ofte inneholder de også volumgivende ingredienser som “løfter” hårstråene og gir håret en fyldigere følelse. Alt du trenger å gjøre er å spraye tørrsjampoen i hodebunnen, ca. 15 cm fra hodet, og deretter gni inn produktet, så blir du både kvitt fete hårrøtter og gir hårene en fyldigere følelse med volum. Hos KICKS finner du et stort utvalg av tørrsjampo som får best i test. Velkommen til å handle tørrsjampo i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet! 

Finn den beste tørrsjampoen
 

Gir mykt volum med fin duft 

Unik og veldig innovativ tørrsjampo med luksuriøs mousseformel som løser seg opp ved påføring.  The Mini Dry Shampoo har en helt vegansk formel som raskt suger opp smuss og fett. I tillegg byr den på både mykt volum uten stivhet og etterlater heller ikke noen hvite spor i hodebunnen. Den friske duften av solmoden fersken er en ekstra behagelig fordel.  

Friskere hår mens du sover  

Tørrsjampo som frisker opp håret mens du sover. Overnight Light Cleanse Dry Shampoo inneholder en unik formel med kull og bakepulver som sammen absorberer overflødig olje i håret og får det til å føles renere. I tillegg er den duftsatt med ekstra beroligende duftnoter, som hjelper deg med å roe ned om kvelden. Sov godt og våkne opp med herlig hår!  

En følelse av nyvasket hår  

Forfriskende tørrsjampo som også byr på deilig volum og en ekstra frisk duft. Dry Shampoo Melon Mist frisker raskt og effektivt opp håret uten å gjøre hårstråene stive, samtidig som den bygger fint volum. I tillegg er den unike formelen beriket med en hypoallergen duft av solmoden melon, nam! 

For makeløst volum 

Tørrsjampo som både matter ned fet hodebunn, gir et friskere inntrykk og bygger makeløst volum. Dryclean Brown gir ikke bare en nyvasket følelse, den unike sprayen bygger også fantastisk volum med både kjærkommen tekstur og slitesterkt hold. Dessuten er den veganske formelen beriket med brune fargepigmenter som passer til de fleste brune hårnyanser.  

Passer for alle hårlengder 

Pudderbasert tørrsjampo som både skaper volum og gir en nyvasket følelse i håret. Volume Powder suger opp overflødig olje i håret og byr også på fint volum, kjærkommen tekstur og slitesterkt hold uten å grise. Den veganske formelen er et perfekt valg for både lange og korte frisyrer. 

For friskhet, hold og struktur 

Vegansk tørrsjampo som gir håret en friskere følelse mellom hårvaskene og skaper skikkelig volum. Good To Go Light Apple & Cedarwood Dry Shampoo fjerner overflødig olje i hodebunnen samtidig som den gir slitesterkt hold og struktur som forenkler hårstylingen. Et godt kjøp for alle hårtyper, også farget hår.  

Godt valg for alle hårtyper 

Tørrsjampo som både rengjør hodebunnen og bidrar til å forlenge tiden mellom hver hårvask. The Charcoal Dry Shampoo er beriket med aktivt kullpulver som effektivt absorberer overflødig olje og urenheter fra hodebunnen, samtidig som den gir vakkert volum med en friskere følelse. Den veganske formelen dufter også mildt og er et godt kjøp for alle hårtyper. 

Gir volum og tilfører fuktighet 

Tørrsjampo som både gir en renere følelse, bygger akkurat passe mengde volum og gir fuktighet til håret. Sodium PCA Volume Dry Shampoo er blant annet beriket med sodium-PCA som gir en umiddelbar og langvarig fuktighetsgivende effekt, samtidig som overflødig olje og andre urenheter absorberes fra hodebunnen. Den veganske formelen inneholder også mykgjørende og balanserende niacinamid. Resultatet er et hår som føles mykere, vakrere og friskere med middels volum. 

1
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort