Best i test: Den beste balsamen for slitt hår – KICKS - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Kjøp den beste balsamen for slitt hår hos KICKS!

Tørt og slitt hår trenger fuktighet og styrkende ingredienser for at det skal føles og se best mulig ut. Hos KICKS finner du et stort utvalg av balsam for skadet hår som får best i test! Velkommen til å handle i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet.
2
Del

Hvilken balsam er den beste for slitt og skadet hår?

Føles håret ditt skadet og slitt? Da er du ikke alene. Varme stylingverktøy, tørr luft, kjemiske behandlinger og kjølige temperaturer gjør at håret ofte føles slitt, krusete og livløst – ikke minst om vinteren. Hvis du vil ha et vakkert og sunt hår, er en hårbalsam et godt kjøp, fordi den raskt gir håret deilig fuktighet, byr på pleiende og reparerende ingredienser, demper krusete hår og gir vakker glans. En hårbalsam gjør det også enklere å gre ut floker samtidig som den motvirker statisk elektrisitet. Hvis du har slitt og skadet hår, kan en styrkende balsam gjøre stor forskjell, fordi den har en reparerende effekt på hårstrå og tupper. Se gjerne etter ingredienser som keratin, protein, aminosyrer, hvete, kollagen og peptider. En fuktighetsgivende balsam er også en god investering, fordi alle hårtyper har godt av regelmessig fuktighet. Se gjerne etter ingredienser som sodium pca, glyserin, shea, sorbitol og squalane. Psst! Et godt profftips er å veksle mellom styrkende proteinbalsam og fuktighetsgivende balsam, da får håret ditt det beste fra våre verdener. En balsam skal som regel bare brukes i hårlengdene etter sjamponering, men det finnes balsam som også er utviklet for å ta vare på hodebunnen. Les og følg alltid instruksjonene på akkurat din balsam for å oppnå beste resultatet.

Kjøp den beste balsamen for skadet hår hos KICKS!

Vegansk bestselger

Reparerende hårbalsam som også gjør håret deilig og mykt med fantastisk glans. Protein Repair Conditioner har reparerende og pleiende effekt, der blant annet hveteprotein, granatepleekstrakt, jojobaolje og ricinusolje virker fuktighetsgivende, styrkende og fargebevarende. En vegansk bestselger som passer for alle hårtyper, spesielt tørt og slitt hår.

Reparerer skadede hårstrå og hårtupper

Vegansk balsam som har en bevist reparerende effekt på slitte hårstrå. No.5 Bond Maintenance Conditioner inneholder et patentert molekyl som kan koble sammen brutte svovelbindinger i håret og reparere skadede hårstrå og flisete hårtupper. Et godt kjøp som passer for alle hårtyper og som i tillegg virker fargebevarende.

 

Sterkere hår etter hver vask

Gjenoppbyggende og reparerende hårbalsam for skadet hår. Résistance Ciment Anti-Usure er blant annet beriket med styrkende pro-keratin og ceramider, som styrker hårfibrene og gir et mer motstandsdyktig hår. I tillegg kan den unike formelen ha en forseglende effekt på flisete hårtupper. Passer til alle hårtyper og kan brukes hver dag.

For volum og styrke

Fuktighetsgivende og mykgjørende balsam som både styrker håret og gir volum. The Volume Thickening Conditioner inneholder blant annet hveteprotein og peptider, som styrker håret og gir det en umiddelbar fylde. Den velduftende formelen inneholder også provitamin B5 og solsikkeekstrakt, disse har en fuktighetsgivende, beskyttende og fargebevarende effekt. Godt valg for alle hårtyper.

Virker styrkende og gjenoppbyggende

Styrkende hårbalsam som pleier hele håret, fra rot til tupp. Extreme Conditioner inneholder blant annet aminosyre og sitronsyre som virker forfriskende, gjenoppbyggende og pH-balanserende. Resultatet er et hår som føles mer motstandsdyktig, ser sunnere ut og får en vakker glans. Et godt kjøp for alle hårtyper.

Virker ekstra pleiende og styrkende

Hårbalsam som også fungerer som en luksuriøs hårkur. Repair Deep Conditioner inneholder en ekstra høy konsentrasjon av pleiende proteiner og mineraler fra havet, disse har en gjenoppbyggende effekt og kan også forbedre elastisiteten. Blant øvrige ingredienser finnes også mykgjørende og organisk arganolje samt marrips, som både pleier og kvikker opp hårstråene og hodebunnen.

Kan brukes hver dag

Styrkende hårbalsam som også tilfører glans uten å ha en tyngende effekt. Amino Acid Conditioner er, som navnet tilsier, beriket med styrkende aminosyrer, samt pleiende kokosolje og jojobaolje. Den milde formelen bidrar også til å bevare hårets naturlige fuktighetsbalanse og gjør det både blankere og lettere å håndtere. Et godt kjøp for alle hårtyper. Kan brukes daglig. 

For et sterkere og friskere hår

Gjenoppbyggende balsam som har en intenst reparerende effekt på slitt hår. Ultimate Reset Conditioner er blant annet beriket med beskyttende og styrkende risekstrakt fra Japan, og den unike formelen har også en forbedrende effekt på elastisiteten og hindrer at hårstråene knekker. Resultatet er et hår som umiddelbart føles mykere, sterkere og sunnere. Et godt kjøp for alle hårtyper.

2
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024