Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Hårbørster & kammer

61 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KAMMER OG BØRSTER FOR ALLE ANLEDNINGER

Finn riktig verktøy for håret og frisyren du er ute etter. Hos KICKS finner du kammer, rundbørster og varmeverktøy for alle anledninger, som hjelper deg med å temme håret og style det slik du vil ha det. Avhengig av hvilken frisyre du er ute etter, kan du finne riktig verktøy blant vårt sortiment av populære varemerker. Oppdag KICKS' utvalg av hårbørster og kammer, og suppler med et stylingverktøy. Vi tilbyr også accessoirer, hårstrikk og hårspenner som gjør frisyren din unik.

KAMMER ELLER HÅRBØRSTER

Forskjellige børster og kammer har ulike egenskaper. Hva som passer best for deg, avhenger av hvilken hårkvalitet du har, og hva du vil oppnå. En kam med grove tinner gjør susen hvis du vil gre ut floker, mens du med fordel bruker en kam med tette tinner for å gi håret mer volum ved å tupere det. Tettere tinner gjør det også lettere å fordele håret mer presist og style det lokk for lokk. Husk at håret er skjørere og lettere brekker hvis du børster det mens det fortsatt er vått. Å gre ut håret forsiktig med en kam kan derfor være mer skånsomt mot håret enn å bruke en børste. Har du tykt hår, kan det likevel være enklere å gre det ut med en børste. Hos KICKS kan du også finne børster som er laget spesielt for å gre ut floket hår på en rask og skånsom måte.

LITEN RUNDBØRSTE ELLER STOR RUNDBØRSTE?

Hvis du vil oppnå en salonglook hjemme, er rundbørsten et must! Bruk en rundbørste og et varmeverktøy eller en varmebørste for raskt og enkelt å forme håret til store krøller som faller mykt og bølgende. En liten rundbørste gjør det enklere å style håret med små krøller, mens en stor rundbørste gir håret en naturlig look med store, bølgende krøller. Bruk en hårmousse og styrkende hårspray for å få frisyren til å holde hele dagen. Utforsk KICKS' utvalg av hårolje, hårserum og balsamspray for å gi håret ekstra glans.

Hos KICKS finner du et stort utvalg av shampoo som blant annet balsam, hårspray , varmebeskyttelse og hårolje. Velkommen inn til å handle online eller i butikk.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331