Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Å farge håret er en enkel måte å kunne oppdatere utseendet ditt og få en fin frisyre. Å farge håret hjemme er en super måte å få til en rask endring, samtidig som du sparer både tid og penger. Hos KICKS finner du flere alternativer til hårfarger som både er permanente og hårtoning som er midlertidige løsninger.

Når du skal velge hårfarge, er det viktig å vite om du vil tone eller farge håret. Hårfarger og toninger er delt inn i tre nivåer. Nivået forteller deg om det dreier seg om en lett toning eller en permanent hårfarge.
Nivå 1: Toning. Vaskes ut eller én eller noen få vask.
Nivå 2: Toning. Holder i seks til åtte uker.
Nivå 3: Permanent hårfarge. Dekker grått hår.
Tips! Velg alltid en nyanse lysere, det blir ofte mørkere enn du tror. Ikke slit ut håret ditt. Vent minst fire til seks uker mellom hver gang du farger håret.

Tips! Velg gjerne en lysere nyanse, det blir ofte mørkere enn hva man tror. Glem ikke å være snill mot håret og vent 46 timer mellom hver farging. Husk også å behandle farget hår med for eksempel sølvsjampo for lyst, farget hår, eller spesialtilpassede hårprodukter som pleier farget hår.

Det er også morsomt å kunne teste farger som er litt annerledes.  Trendy farger som er in nå er pastellfarger eller knallfarger som rosa, lilla og grønt. En hårtoner er et bra alternativ, da du får en fin farge som går ut ettersom du vasker håret. Test ulike hårfarger i dag!

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331