Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

En hårtoning er mer skånsom for håret enn farging og derfor perfekt hvis du vil prøve om en ny hårfarge passer for deg. Fargen skylles gradvis ut med hver vask, så du trenger ikke å bekymre deg for om du kommer til å bli fornøyd med den nye fargen. Toning kan bidra til å gjøre din naturlige hårfarge mer intensiv eller gi håret litt ekstra varme og dybde. Den kan også i en viss grad tone ned grått hår, men vil du dekke de grå nyansene helt, er det selvsagt bedre å velge en mer dekkende permanent hårfarge.
Et tips når du skal tone håret i en ny nyanse, er å velge en lysere nyanse enn den du egentlig vil oppnå, for håret får nemlig ofte en mørkere farge enn det man forventer. Husk å vente minst 4-6 uker mellom hver toning, slik at håret rekker å restituere seg mellom hver gang – da blir også resultatet bedre. Kjøp din hårtoning hos Kicks, enten online her eller i en av våre butikker.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331