Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

ghd Gold Styler - Limited Edition

Vurderinger
Pris
2 319 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gold Styler - Limited Edition
p94037185
v94037186
ghd
NOK
2319
Se våre stylingverktøy til høytidssesongen og til andre anledninger - ghd gold® rettetang, som leveres med vår profesjonelle standard langhårsbørste og en elegant varmebestandig veske.
Vår ikoniske, avanserte rettetang har to neste generasjons varmesensorer og teknologi med to soner som nøye overvåker varmen på begge platene for en sikrere styling. Optimal stylingtemperatur på 185°C opprettholdes jevnt for å gi et glatt resultat uten ekstrem varme. Konturformede, bevegelige plater glir lett gjennom håret og gir problemfri styling, og håret får et blankere, glattere og sunnere utseende*. Den avrundede sylinderen i ghd gold® passer til alle hårtyper og lengder, og er perfekt for å lage spenstige krøller, myke bølger eller jevne, glatte frisyrer.
Den automatiske hvilemodusen slår av rettetangen etter 30 minutter inaktivitet, og den varmebestandige platebeskyttelsen gjør at du trygt kan dekke til rettetangen også umiddelbart etter bruk. Med universalspenning og 25 sekunders oppvarmingstid holder rettetangen ghd gold® tritt med den travle hverdagen og kan brukes uansett hvor i verden du befinner deg.
Glatt ut og avslutt festfrisyrene med ghds langhårsbørste, og sørg for at alt du trenger til den gode dagen er trygt i denne stilige, varmebestandige vesken.
*I en test med 128 forbrukere var et betydelig flertall enige i at ghd gold® var bedre enn ghd V® rettetang når det gjaldt å gi håret et blankere, glattere, mer glansfullt og elegant utseende.
Vekt:
1300 g
EAN:
5060760615581

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331