Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

ghdDeluxe Box Platinum+ & Helios - Limited Edition

4 229 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Slipp løs ønsket denne høytiden med vårt deluxe gavesett med ghd platinum+ SMART rettetang og ghd helios™ profesjonell hårføner. Belagt i fengende varme tinn-toner og pakket i en dypt smaragdgrønn, fløyelsmyk toalettveske.
Lag den fineste julelooken med denne duoen av våre mest avanserte stylingverktøy, i limited-edition farger inspirert av edle metaller og juveler. Infinity-sensorene i ghd platinum+ rettetangene overvåker varmen 250 ganger i sekundet for å gi mer skånsom hårstyling og resultater som hos frisøren. Prediktiv ultra-zone™ teknologi opprettholder en optimal temperatur på 185°C på begge platene for å skape en personlig tilpasset stylingopplevelse som retter seg etter din hårtykkelse og stylinghastighet. Presisjonsfreste, glansfulle, bevegelige plater glir lett gjennom håret og skaper sensuelle, rette frisyrer, eller former krøller og bølger ved hjelp av den runde sylinderen.
Få maksimal kraft og kontroll med ghd helios™ hårføneren, i børstet varm tinn og forfinet med metalliske aksenter. Aeroprecis™ teknologien er utviklet i samarbeid med ghd sine ledende ingeniører, fysikere og profesjonelle stylingeksperter, og kombinerer avansert innvendig aerodynamikk med et skreddersydd avrundet munnstykke for å gi konsentrert luftstrøm og profesjonelle resultater. ghd helios™ er lett og ergonomisk balansert med ikonisk teknologi som sikrer en glatt finish med 3 ganger rettere hår og 30% mer glans*. Uansett hvilken hårtype du har, kan du føne med vår profesjonelle hårføner på rekordtid.
Vakkert presentert i et luksuriøst etui med lizardtekstur, fløyelsaktig følelse i smaragdgrønt - gi bort gode hårdager i gave med vår limited edition, deluxe ghd gavesett.
*Teknisk test, 2019, vs. hår som tørker naturlig
*Færre knekte hår og to ganger mindre falming sammenlignet med rettetang som brukes på 230°C
***Sammenlignet med hår som tørker naturlig
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331