Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Hårserum gir håret glans, demper krus og motvirker flyvehår samtidig som serumet legger seg som en beskyttende hinne rundt hårstråene. Serum har ofte pleiende egenskaper og egner seg spesielt godt til langt og/eller slitt hår med tørre og flisete tupper. Stryk på serumet i hårlengdene, men unngå hodebunnen, siden serum kan tynge ned og få håret til å se fett ut. Silikondråper gir først og fremst glans til håret. Påfør silikondråpene i slitte hårtupper for å tilføre fukt og gi håret mer liv. Dråpene kan også fordeles i hårlengdene for å tilføre ekstra glans og liv. Mange hårserumer og silikondråper har deilige dufter som gir en herlig og luksuriøs følelse.

  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331