Hårserum og silkedråper – boost hårpleierutinen din - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Member Deal: I dag får du 20% på kjøp over 600 kr på kicks.no! Logg inn eller bli medlem og angi koden JUNE20 i kassen. Gjelder ikke i butikk. 

Silkedråper & Hårserum

41 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Tiktok-trending

Oppdag alle virale produkter

KICKS Exclusives

Her er produktene du kun finner hos oss!

Whats new?

Her finner du alle våre nyeste produkter

Summer Essentials

Alle favorittene vi ønsker oss i sommer

Hårserum og silkedråper 

Et serum kan virkelig gjøre forskjell i både hud- og hårpleierutinen. Men hvordan fungerer egentlig hårserum? Et hårserum beskytter hårstråene og fjerner krus, vanskelige krøller og elektrisk hår. Hårserum er også bra hvis du har splittede hårtupper eller opplever at håret føles tørt og slitt. Serumet gjør håret mykt og smidig igjen uten å tynge det ned. Silkedråper er et godt finishprodukt som påføres på hårtuppene og gir håret en nydelig glans. Kjøp hårserum og silkedråper fra anerkjente hårpleiemerker som Redken, Kérastase, Davines og Oribe.  

Hva er hårserum bra for? 

Hårserum er et ekte superprodukt å booste hårpleierutinen med. Men hva gjør det egentlig for håret ditt? Her lister vi opp noen imponerende fordeler med å legge til et hårserum til rutinen (i tillegg til de vi nevnte i innledningen!).  

Reparerer splitte tupper 

Hårserum reparerer håret i dybden, og sørger for at du får en skinnende og vakker hårmanke. Det gjør også håret mer motstandsdyktig, som igjen hindrer at hårstråene knekker. Hvis du farger håret ofte eller utsetter det for slitasje med for eksempel varmeverktøy, er hårserum et utmerket produkt å komplettere hårpleierutinen med. 

 
Gir fuktighet til lengdene 

For deg som har tørt hår, er hårserum en ekte fuktighetshelt. Ved å legge til et hårserum til hårpleierutinen din, kan du få bukt med tørre og triste hårtupper og -lengder. Noen ingredienser du bør se etter når du velger hårserum er hyaluronsyre og panthenol.  

Booster hodebunnen

Til forskjell fra hårolje kan hårserum også kan påføres på hodebunnen og er ofte et veldig godt produkt hvis du har hodebunnproblemer. Hårserum booster hodebunnen med vitaminer, antioksidanter og andre pleiende stoffer. Det finnes også hårserum som hjelper mot å bli tynn i håret og booster hårveksten.  

 
Beskytter hårmanken

Mange hårserum inneholder antioksidanter som beskytter håret mot skadelige reaktive stoffer fra omgivelsene, for eksempel miljøforurensning. Antioksidantene kan for eksempel komme fra planter, frukt og bær.  

 
Silkedråper for håret

Silkedråper fungerer på lignende måte som hårserum, men er spesielt gode å bruke i hårtuppene. Det er ikke for ingenting av produktet heter akkurat silkedråper, de gjør virkelig tuppene silkemyke samtidig som de bidrar til å glatte ut krusete hårstrå. Hvis du er ute etter et produkt som myker opp håret ditt og gir det vakker glans, er silkedråper produktet du bør velge!  

Hos KICKS finner du et stort utvalg av shampoo som blant annet balsam, hårinpakning, varmebeskyttelse og hårspray. Velkommen inn til å handle online eller i butikk.  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort