Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Just for you! 25% på Estée Lauder, Clinique & Origins!  Gjelder 30.06-02.07.

Silkedråper & hårserum

30 produkter

Hårserum og silkedråper 

Et serum kan virkelig gjøre forskjell i både hud- og hårpleierutinen. Men hvordan fungerer egentlig hårserum? Et hårserum beskytter hårstråene og fjerner krus, vanskelige krøller og elektrisk hår. Hårserum er også bra hvis du har splittede hårtupper eller opplever at håret føles tørt og slitt. Serumet gjør håret mykt og smidig igjen uten å tynge det ned. Silkedråper er et godt finishprodukt som påføres på hårtuppene og gir håret en nydelig glans. Kjøp hårserum og silkedråper fra anerkjente hårpleiemerker som Redken, Kérastase, Davines og Oribe.  

Hva er hårserum bra for? 

Hårserum er et ekte superprodukt å booste hårpleierutinen med. Men hva gjør det egentlig for håret ditt? Her lister vi opp noen imponerende fordeler med å legge til et hårserum til rutinen (i tillegg til de vi nevnte i innledningen!).  

Reparerer splitte tupper 

Hårserum reparerer håret i dybden, og sørger for at du får en skinnende og vakker hårmanke. Det gjør også håret mer motstandsdyktig, som igjen hindrer at hårstråene knekker. Hvis du farger håret ofte eller utsetter det for slitasje med for eksempel varmeverktøy, er hårserum et utmerket produkt å komplettere hårpleierutinen med. 

 
Gir fuktighet til lengdene 

For deg som har tørt hår, er hårserum en ekte fuktighetshelt. Ved å legge til et hårserum til hårpleierutinen din, kan du få bukt med tørre og triste hårtupper og -lengder. Noen ingredienser du bør se etter når du velger hårserum er hyaluronsyre og panthenol.  

Booster hodebunnen

Til forskjell fra hårolje kan hårserum også kan påføres på hodebunnen og er ofte et veldig godt produkt hvis du har hodebunnproblemer. Hårserum booster hodebunnen med vitaminer, antioksidanter og andre pleiende stoffer. Det finnes også hårserum som hjelper mot å bli tynn i håret og booster hårveksten.  

 
Beskytter hårmanken

Mange hårserum inneholder antioksidanter som beskytter håret mot skadelige reaktive stoffer fra omgivelsene, for eksempel miljøforurensning. Antioksidantene kan for eksempel komme fra planter, frukt og bær.  

 
Silkedråper for håret

Silkedråper fungerer på lignende måte som hårserum, men er spesielt gode å bruke i hårtuppene. Det er ikke for ingenting av produktet heter akkurat silkedråper, de gjør virkelig tuppene silkemyke samtidig som de bidrar til å glatte ut krusete hårstrå. Hvis du er ute etter et produkt som myker opp håret ditt og gir det vakker glans, er silkedråper produktet du bør velge!  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331