Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå har salget startet på KICKS! Shop beautyfavoritter til rabatterte priser.

Aussie Wash + Blow Kool Kiwi Berry Dry Shampoo 180 ml

Vurderinger
Pris
69 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Wash + Blow Kool Kiwi Berry Dry Shampoo
p934691
v44948875
Aussie
NOK
69
Hørte du ikke vekkerklokken? Er du sent ute? Er håret fett? Ikke noe problem. Denne Aussie Mega Instant Miracle Dry Shampoo som du nå strekker deg etter, er redningen din! Ikke nødvendig å dusje. Bare litt Mega Instant og børst, så får du umiddelbar, nyvasket Aussie-ness og velduft i håret. Tenk om du hadde hatt sko som matchet.
Den inneholder jojoba-ekstrakt, som har vært brukt i flere århundrer av den australske urbefolkningen fordi man mente den var naturlig pleiende for håret.
Rist og rist på nytt før bruk (flasken, ikke du). Spray på røttene fra en avstand på ca. 30 cm. Masser inn, børst ordentlig. For en pleiende følelse uten dusj, bruk den sammen med Miracle Hair Insurance leave-in balsamspray.
Volum:
180 ml
Vekt:
158 g
EAN:
4084500103900

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331