Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Artist FX Silicone Puff Refill Pack

Artist FX Silicone Puff Refill Pack

Starskin

Settet med to Silicone Puff-applikatorhoder er beregnet på bruk med Artist FX™ Auto-Patting Makeup Applicator og gjør det enklere enn noensinne å legge makeup med en perfekt airbrush-finish.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Artist FX Silicone Puff Refill Pack
p89336937
v89336938
Starskin
NOK
99

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Settet med to Silicone Puff-applikatorhoder er beregnet på bruk med Artist FX™ Auto-Patting Makeup Applicator og gjør det enklere enn noensinne å legge makeup med en perfekt airbrush-finish. Med de holdbare kvalitetssvampene i silikon kan du påføre kompakt kremfoundation og flytende rouge i perfekte tynne og jevne lag uten synlige skiller på under 30 sekunder. Den ergonomiske dråpeformen gjør dem enkle å bruke og perfekte for presisjonsarbeid rundt øyne, nese og munn. Silicone Puff-svampene er hypoallergeniske, vaskbare og utskiftbare og er et svært effektivt og hygienisk verktøy for påføring av skjønnhetsprodukter.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331