Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lancome

Lancôme - fransk eleganse

Lancôme har røtter tilbake til 1935 da det ble startet som et parfymemerke av Guillaume d’Ornano og Armand Petitjean i Frankrike. Armand Petitjean hadde en storslått visjon om å forene banebrytende kosmetisk forskning med tidløs skjønnhet, og Lancôme er fremdeles et bilde på feminin parisisk eleganse. Lancôme utvikler hudpleie og makeup for kvinner i alle aldre og med alle slags hudtyper gjennom omfattende forskning og tester, slik at du kan føle deg trygg på at produktene holder det de lover. Gang på gang lanserer Lancôme mascaraer og foundationer som blir nye favoritter i sminkepungen, og feminine og forføreriske dufter som Miracle, La Vie Est Belle og Trésor In Love har blitt mang en kvinnes signaturduft. Hos Kicks finner du et stort utvalg av Lancômes eksklusive hudpleie, kosmetikk og parfymer.

Farger
Dekkevne
Finish
Duftkategori
Formel
195 produkter
Mest køpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331