Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Radiant Creamy Concealer Vanilla
Radiant Creamy Concealer Vanilla

Radiant Creamy Concealer Vanilla

NARS

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner.
310 kr
Vanilla

Omtaler

Siv | 20-01-2019
Dekker og lysner veldig godt! Avhengighetsdannende..
Kim | 14-01-2019
Min absolutte favoritt concealer, den legger seg fint og blender seg fint med alle mine foundation. Gir god dekkevne og kan bygges opp til en høyere dekkevne med samme concealer eller en annen full dekkevne concealer. Elsker denne concealeren.
Anette | 30-11-2018
Utrolig bra concealer, beste jeg har prøvd! Den dekker veldig godt mørke ringer og creaser ikke. Storfornøyd :)

Mer Informasjon

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner. Beriket med fukt, flere hudpleiefordeler og lysdiffuserende teknologi, skaper den en mykere og jevnere hudtone hvor den umiddelbart skjuler ufullkommenheter og reduserer fine linjer og tegn på tretthet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331