Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Radiant Creamy Concealer Vanilla
Radiant Creamy Concealer Vanilla

Radiant Creamy Concealer Vanilla

NARS

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner.
315 kr
Vanilla
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Irina | 17-04-2019
Dette er absolutt mitt favoritt!!! Passer til dem som har veldig mørke ringer som panda! Dekker bra, holder hele dagen, snill mot rynker og porer😁 den er tredje nars concealer jeg har allerede. Koster sine penger
Wibeke | 12-04-2019
Veldig fin til bruk under øynene. Fått fler komplimenter når jeg har brukt denne. Enig i at den kan være litt tørr, men syntes likevel ikke det skaper noen problemer.
Karianne | 11-04-2019
Denne dekker godt, men jeg synes den så tørr ut ganske fort. Brukte den ved øyepartiet og følte jeg så eldre ut med den på. Den sitter godt gjennom dagen og man trenger lite produkt for å dekke over det man ønsker.

Mer Informasjon

Radiant Creamy Concealer, som er ettertraktet av både profesjonelle make-up artister og amatører for dens luksuriøse tekstur og strålende finish, gir fullstendig perfeksjon for alle hudtoner. Beriket med fukt, flere hudpleiefordeler og lysdiffuserende teknologi, skaper den en mykere og jevnere hudtone hvor den umiddelbart skjuler ufullkommenheter og reduserer fine linjer og tegn på tretthet.
NARS' MAKE-UP ARTIST TIPS TIL PÅFØRING:
- Kan påføres direkte fra applikatoren, med fingertuppene eller ved hjelp av #12 Cream Blending Brush
- Kan også brukes som en highlighter; velg to nyanser lysere enn concealeren og påfør de høye punktene i ansiktet
- For å konturere; velg to nyanser dypere enn concealeren og plassér i kinnets huler, på tinningen, langs hårlinjen og kjevelinjen.
Volum:6 ml
Hudtype:Tørr|Normal|Moden|Sensitiv
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331