5 tips for å bli kvitt babyhår - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

KICKS <3 Skincity! Nå har vi lansert profesjonell hudpleie på kicks.no. Oppdag her!

Babyhår

5 tips for å bli kvitt babyhår

Løse hårstrå som står som en glorie rundt hodet kan raskt sabotere en ellers flott frisyre. Her er våre beste tips for å sikre frisyren og temme de små − men gjenstridige − hårene raskt!
Del

Slik temmer du babyhårene!

Både en fin hestehale, flott flette og rask hårknute kan fort få et rufsete og litt uferdig inntrykk når de korte babyhårene nekter å innrette seg og går i alle retninger. Vi kan dessverre ikke få dem til å vokse ut raskere − men vi har masse tips til hvordan du kan jukse deg fri for babyhår om dagen/kvelden.

Hårspray og tannbørste

Finn frem en tannbørste som du ikke pusser tennene med (for tydelighetens skyld), og påfør noen sprayer med hårspray med sterkt hold på den. Bruk tannbørsten til å gre over babyhårene til de legger seg på plass, og når de ligger slik du vil, sprayer du et lag hårspray direkte på frisyren.

Sats på stramt

Hvis du har håret oppsatt i hestehale eller knute, er det enkelt å maskere løse hårstrå ved hjelp av en god hårvoks og en trendy wet look! Sett opp håret tight slik at det ligger stramt langs hodet, gni en liten mengde voks (omtrent en ert) mellom hendene og dra deretter fingrene i hårretningen over tinningene og andre steder der hårstråene står opp.

Punktbehandle

Innen utvalget av styling ser vi nå flere produkter spesielt innrettet på å takle utfordringen med akkurat babyhår. Det er ofte en slags "finishing stick" med en mascaralignende applikator, for eksempels REFs Ida Warg frizz fighter hair serum. Denne typen produkter er utviklet for å temme uten å tynge ned eller bli for klissete, og skal bare påføres der det er nødvendig og ikke over hele håret.

Øyenbryngel galore!

Et praktisk hack eller snarvei til punktbehandlingen som beskrives ovenfor er å la øyenbryngelen få et nytt oppdrag! Jepp, det fungerer helt utmerket å bruke den samme gelen til brynene som til håret på hodet − bare sørg for at nyansen stemmer hvis du bruker farget bryngel.

Del
Karin Widén, Skjønnhetsredaktør

Karin er en av KICKS sine skjønnhetseksperter og skriver våre inspirasjonsartikler og guider til de beste produktene.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024