Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Øyenbrynsgele

67 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Noen er så heldige at de er født med naturlig sterke, fyldige og vakre øyenbryn, men for oss andre er det bra at det finnes produkter vi kan benytte for å markere, fylle ut og forme øyenbrynene. Øyenbrynsgelé er et sånt produkt, en gelé som raskt og enkelt påføres med en liten børste, og som former og glatter brynene til en naturlig og myk form. Bruk geleen som den er, er la den gi øyenbrynene en ekstra fin finish ved å påføre den etter at du har tegnet dem med øyenbrynsblyant. Hos Kicks finner du et stort sortiment av øyenbrynsgelé fra våre mest populære varemerker, som alle gir deg perfekte, fyldige, velstelte øyenbryn – uten å klumpe seg eller stivne.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331